Ingrijeste-te de bunastarea financiara pentru a avea o viata asa cum iti doresti

Advertorial
Luni, 23 Aprilie 2018, ora 12:11
9904 citiri
Ingrijeste-te de bunastarea financiara pentru a avea o viata asa cum iti doresti

Ne privim viata prin prisma banilor, raportandu-ne intotdeauna la acest mijloc ca la un scop in sine in ceea ce priveste existenta noastra. Multi dintre noi transformam un instrument care ne poate garanta un stil de viata mai bun intr-un mod a ne determina parametrii in care ne desfasuram existenta.

In loc sa invatam sa apreciem imprumuturile (krediti 2018), tot ceea ce facem este sa incercam sa identificam modalitati noi de a ne creste depozitele bancare, uitand ca traim pentru a ne bucura de ceea ce castigam, iar nu castigam pentru a ne trai viata.

Bunastarea financiara inseamna o intelegere precisa a valorii banilor in viata noastra, o alternativa prin care ne putem imbunatati viata si de a ne subordona banii modului in care noi ne dorim sa traim.

Trebuie sa producem bani pentru a avea o sursa prin care sa ne oferim cele mai bune optiuni in viata, o sursa care sa ne permita sa ne conturam un stil de viata pe masura propriilor dorinte, iar nu pentru a munci in scopuri exclusiv financiare!

Viata ta trebuie sa aiba un scop existential, nu neaparat un scop financiar!

Banii sunt meniti pentru a ne facilita drumul catre fericire, de aceea trebuie sa ii privim ca pe niste instrumente destinate sa ne imbunatateasca existenta. Din ce in ce mai multi oameni uita ca banii nu trebuie sa ne conduca destinele, ci acestia trebuie sa ne serveasca pentru a ajunge la obiectivele fixate.

Pana si economisirea se face cu niste scopuri precise, nu din dorinta de a strange bani si atat (o facem pentru a ne asigura viitorul si independenta financiara, ca mai apoi sa ne putem trai viata asa cum ne place, pentru excursii, vacante, achizitionarea de produse diverse etc.).

In momentul in care confundam bunastarea financiara cu aservirea stilului nostru de viata castigarii unei cantitati nelimitate de bani, sansele de a ne trai viata in cel mai frumos mod descresc invers proportional cu nivelul cresterii contului bancar.

Cel mai simplu mod prin care iti poti compromite viata este sa te dedici in mod exclusiv banilor, ca o forma prin intermediul careia iti trasezi existenta. In acest fel o sa te transformi intr-o persoana avara, care nu-si mai foloseste banii pentru a-si asigura bunastarea financiara, ci o face doar pentru a avea din ce in ce mai multi bani.

Acest lucru se transforma intr-o competitie, in care nu poate concura nici macar institutiile financiare precum Credx Latvia, ci devine o cursa intre tine si scopurile tale financiare.

Fixeaza-ti un scop financiar care sa aiba o finalitate avantajoasa pentru tine, cum ar fi economisirea sau castigul de bani pentru a pleca intr-o vacanta catre o destinatie cat mai exclusivista. Sau propune-ti sa strangi bani pentru ca la varsta pensionarii sa dispui de sumele necesare pentru a avea o existenta la fel ca si pana atunci.

Foloseste-te de bani pentru a-ti oferi acces la placerile pe care le ai si invata ca bunastarea financiara inseamna binele financiar pe care ti-l creezi singur, pentru tine!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România, fruntașă pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Contribuția țării noastre la mult dorita independență a Europei de importurile rusești
România, fruntașă pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Contribuția țării noastre la mult dorita independență a Europei de importurile rusești
Cu toate că producția internă de petrol a României este în scădere, țara noastră pare să joace un rol-cheie pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Clasându-se între primii...
Samsung și Qualcomm vor să ducă viteza 5G la alt nivel. Despre ce tehnologie este vorba
Samsung și Qualcomm vor să ducă viteza 5G la alt nivel. Despre ce tehnologie este vorba
Samsung și Qualcomm au anunțat recent rezultatele promițătoare ale testelor efectuate cu tehnologia avansată de modulație 1024 QAM (Quadrature Amplitude Modulation), înregistrând o...
#imprumut rapid, #instrumente credit , #imprumut