Loteria bonurilor fiscale: s-au anuntat ziua si valoarea castigatoare

Duminica, 19 Iunie 2016, ora 20:15
4120 citiri
Loteria bonurilor fiscale: s-au anuntat ziua si valoarea castigatoare
Foto: Ziare.com - Arhiva

Bonurile in valoare de 79 lei emise pe 20 mai au iesit castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale

Persoanele care au bonuri fiscale emise pe data de 20 mai cu o valoare cuprinsa intre 79 lei si 79,99 lei se pot numara printre castigatorii Loteriei bonurilor fiscale daca au pastrat bonul, pe care il vor depune la Fisc, fondul total de un milion de lei fiind impartit la maxim 100 de premianti.

Extragerea Loteriei fiscale pentru bonurile emise in mai a fost organizata duminica, in studioul TV al Loteriei Romane.

Dupa extragerea bilelor din urne, au iesit castigatoare bonurile din data de 20 mai, in valoare de 79 lei.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N."Loteria Romana" (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, pot fi depuse incepand de marti la sediile ANAF. Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Fiecare unitate teritoriala ANAF la care se depun bonurile fiscale castigatoare va elibera o copie a acestora cu mentiunea "conform cu originalul", pe care va fi scris numarul unic de inregistrare. Pentru asigurarea transparentei, lista cu numerele unice de inregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicata pe site-urile MFP si ANAF.

Daca vor fi depuse cereri pentru mai mult de 100 de bonuri castigatoare, va fi efectuata o noua extragere la o data ulterior anuntata, pentru desemnarea a maxim 100 de premianti.

Dupa stabilirea finala a bonurilor castigatoare, acestea vor fi centralizate si transmise in termen de doua zile catre ANAF, pentru ca institutia sa incarce rezultatele in "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale" si sa verifice daca bonurile sunt autentice. Controalele sunt realizate de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala, prin directiile regionale.

In acest an vor fi organizate in total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare si doua ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei. Pana in prezent, au avut loc cinci extrageri lunare, aferente lunilor ianuarie-mai, si una ocazionala, de Paste.

Anul trecut, valoarea totala a premiilor acordate a fost de aproape 5 milioane de lei, suma care s-a impartit intre 17.985 de castigatori, potrivit datelor MFP.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#loteria bonurilor iunie, #bonuri fiscale castigatoare Loteria bonurilor , #loteria bonurilor fiscale