Loteria Bonurilor Fiscale are duminica o extragere speciala de Craciun

Duminica, 24 Decembrie 2017, ora 09:35
3853 citiri
Loteria Bonurilor Fiscale are duminica o extragere speciala de Craciun
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministerul de Finante organizeaza, duminica, o extragere speciala a Loteriei Bonurilor Fiscale, unde vor participa bonurile emise in perioada 1 aprilie - 8 decembrie 2017.

"La extragerea ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale organizata duminica, 24 decembrie 2017, cu prilejul Craciunului, participa bonurile fiscale emise intre 1 aprilie - 8 decembrie 2017. Fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Prima etapa va avea loc duminica, 24 decembrie, si va consta in extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Daca numarul cererilor de revendicare depaseste o suta, va fi organizata o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de castigatori", informeaza ministerul intr-un comunicat de presa.

Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 16:45.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-urile Ministerului Finantelor, ANAF si al Loteriei Romane pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile.

Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
#Loterie bonuri fiscale, #extragere speciala loteria bonurilor fiscale , #loteria bonurilor fiscale