Loteria bonurilor fiscale: Extragerea pentru aprilie are loc duminica

Duminica, 22 Mai 2016, ora 10:00
4285 citiri
Loteria bonurilor fiscale: Extragerea pentru aprilie are loc duminica
Foto: Ziare.com

Extragerea Loteriei bonurilor fiscale pentru bonurile emise in luna aprilie va fi organizata duminica, 22 mai, la ora 19:30, fondul total de premiere fiind de un milion de lei, de care ar putea beneficia cel mult 100 de castigatori.

Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, este publica si poate fi transmisa in direct.

La extragerea din aprilie au iesit castigatoare bonurile fiscale in valoare de 615 lei emise pe 18 martie. La extragerea ocazionala de Paste, bonurile castigatoare au fost in valoare de 934 lei, emise pe 24 februarie.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al Loteriei Romae pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Loteria bonurilor fiscale - Cate extrageri se vor organiza in acest an

Cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, pot fi depuse din ziua urmatoare extragerii, la sediile ANAF. Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Fiecare unitate teritoriala ANAF, la care se depun bonurile fiscale castigatoare in prima etapa de selectie, va elibera o copie a acestora cu mentiunea "conform cu originalul", pe care va fi scris numarul unic de inregistrare. Pentru asigurarea transparentei, lista cu numerele unice de inregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicata pe site-urile Ministerului de Finante si ANAF.

Daca vor fi depuse cereri pentru mai mult de 100 de bonuri castigatoare, va fi efectuata o noua extragere la o data ulterior anuntata, pentru desemnarea a maxim 100 de premianti.

Loteria bonurilor fiscale continua: Care a fost cel mai mare premiu in 2015

Dupa stabilirea celor 100 de bonuri fiscale castigatoare, acestea vor fi centralizate si transmise in termen de doua zile catre ANAF in vederea incarcarii rezultatelor in "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", respectiv pentru verificarea autenticitatii bonurilor fiscale castigatoare de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala.

Anul trecut, valoarea totala a premiilor acordate a fost de aproape 5 milioane de lei, suma care s-a impartit intre 17.985 de castigatori, potrivit datelor Ministerului Finantelor.

In acest an vor fi organizate in total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare si doua ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei.

Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
#Loteria bonurilor fiscale noua tragere , #loteria bonurilor fiscale