Loteria bonurilor fiscale: Prima extragere din 2017 va avea loc duminica

Duminica, 22 Ianuarie 2017, ora 09:58
4316 citiri
Loteria bonurilor fiscale: Prima extragere din 2017 va avea loc duminica
Foto: Arhiva Ziare.com

Prima extragere la loteria bonurilor fiscale din 2017 va avea loc duminica, 22 ianuarie.

Vor participa toate bonurile fiscale emise luna trecuta, fondul total de premiere fiind de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, este publica si poate fi transmisa in direct.

"Dupa centralizare, daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri castigatoare", arata Ministerul Finantelor.

La extragerea din decembrie 2016 au iesit castigatoare bonurile fiscale in valoare de 420 lei emise pe 14 noiembrie 2016. O alta extragere, speciala, a fost organizata in 31 decembrie, la care au castigat persoanele care au efectuat cumparaturi pe data de 27 aprilie 2016, cu o valoare de 187 lei.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al companiei Loteria Romana pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, pot fi depuse din ziua urmatoare extragerii, la sediile ANAF.

Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Anul trecut au fost organizate in total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare si doua ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei.

Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto....
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
#loteria bonurilor fiscale, #extragere Loteria bonurilor fiscale , #loteria bonurilor fiscale