Sanse sa castigi un milion de lei in a doua zi de Paste

Luni, 02 Mai 2016, ora 09:41
4969 citiri
Sanse sa castigi un milion de lei in a doua zi de Paste
Foto: Arhiva/Ziare.com

Ministerul Finantelor Publice organizeaza luni, in a doua zi de Paste, o extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale, la care vor participa bonurile emise intre 1 februarie si 16 aprilie, urmand sa fie acordate cel mult 100 de premii, cu un fond de castiguri de un million de lei.

Extragerea va fi organizata luni, 2 mai, in studioul TV al Loteriei Romane, de la ora 19:45, informeaza News.ro.

Aceasta reprezinta prima etapa a selectiei castigatorilor, cand vor fi extrase bilele pentru ziua si valoarea bonurilor.

Daca vor fi inregistrate peste 100 de cereri de revendicare, va fi organizata o noua extragere, pentru desemnarea celor 100 de castigatori, la o data ulterior anuntata.

Rezultatele extragerii de luni vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N."Loteria Romana" (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Loteria bonurilor fiscale: Vezi suma si ziua castigatoare

Cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, pot fi depuse incepand din ziua urmatoare la sediile ANAF. Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Fiecare unitate teritoriala ANAF la care se depun bonurile fiscale castigatoare va elibera o copie a acestora cu mentiunea "conform cu originalul", pe care va fi scris numarul unic de inregistrare. Pentru asigurarea transparentei, lista cu numerele unice de inregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicata pe site-urile MFP si ANAF.

Dupa stabilirea finala a bonurilor castigatoare, acestea vor fi centralizate si transmise in termen de doua zile catre ANAF, pentru ca institutia sa incarce rezultatele in "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale" si sa verifice daca bonurile sunt autentice. Controalele sunt realizate de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala, prin directiile regionale.

Ultima extragere lunara a loteriei a fost efectuata duminica, 17 aprilie, cand au iesit castigatoare bonurile in valoare de 615 lei emise pe 18 martie.

Loteria bonurilor fiscale: Vezi suma si ziua castigatoare

Anul trecut, valoarea totala a premiilor acordate a fost de aproape 5 milioane de lei, suma care s-a impartit intre 17.985 de castigatori, potrivit datelor MFP.

Ministerul Finantelor Publice va plati, pana la 21 mai, premiile aferente extragerii Loteriei bonurilor fiscale din 21 februarie, cand au iesit castigatoare bonurile emise pe 11 ianuarie in valoare de 312 lei, pentru care au fost depuse 12 cereri de revendicare. Premiantii vor incasa 70.000 lei fiecare, suma rezultata in urma retinerii imozitului aferent castigului.

In acest an se organizeaza in total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare si doua ocazionale. Pana in prezent, au avut loc trei extrageri lunare, aferente lunilor ianuarie-martie.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#loterie bonuri fiscale Paste, #loteria bonurilor fiscale mai 2016 , #loteria bonurilor fiscale