Libra Internet Bank finalizeaza cu succes emisiunea de obligatiuni, inainte de termen

Comunicat de presa
Marti, 24 Martie 2020, ora 13:21
15549 citiri
Libra Internet Bank finalizeaza cu succes emisiunea de obligatiuni, inainte de termen

Emisiunea privata de obligatiuni, deschisa de la data de 17 martie, s-a finalizat inainte de termen, prin colectarea sumei de 4,29 milioane euro de la investitori in mai putin de o saptamana.

"Multumim investitorilor pentru increderea acordata. Depasirea pragului de succes si inchiderea subscriptiei inainte de termen, mai ales in aceasta perioada dificila la nivel global, intaresc spiritul ambitios al Libra", a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

Plasamentul a fost intermediat cu succes de catre Tradeville, fiind inregistrate 27 de subscrieri din partea investitorilor, majoritatea prin platforma online.

Obligatiunile au o valoare nominala de 500 euro, o dobanda de 5% platibila semestrial si au scadenta la 10 ani.

"Investitorii au apreciat strategia simpla si clara, faptul ca suntem expusi pe industrii ferite, precum si pasii decisivi pe care i-am facut in zona de tehnologie", a adaugat Emil Bituleanu.

Libra Internet Bank a inregistrat una dintre cele mai mari rate de crestere organica din sistemul bancar romanesc in ultimii ani, cu o medie anuala de +30% pe ultimii 5 ani.

In prezent, banca are active de peste 6 miliarde lei, surse atrase de la clientela de peste 5 miliarde lei, o retea de 55 sucursale si peste 100.000 de clienti.

Libra Internet Bank este specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor si acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Libra Internet Bank, #sistemul bancar romanesc , #obligatiuni