BCR returneaza peste un milion de lei clientilor posesori de carduri

Duminica, 02 Mai 2010, ora 19:50
3718 citiri
BCR returneaza peste un milion de lei clientilor posesori de carduri
Foto: Ziarul Financiar

BCR a returnat peste un milion de lei clientilor posesori de carduri reprezentand recompensa pentru utilizatorii de carduri BCR in primul trimestru al anului.

Bonusul oferit clinetilor face parte din programul de incurajare a tranzactiilor prin card, se mentioneaza intr-un comunicat de presa remis Ziare.com. Programul include recompense pentru utilizarea cardurilor la cumparaturi, plata facturilor prin bancomatele BCR ori incarcarea cartelelor de telefonie mobila si a cardului de transport RATB.

Fata de martie 2009, in martie 2010 numarul tranzactiilor cu cardurile BCR la comercianti a crescut cu 34%, iar volumul tranzactionat cu 26%. Cea mai mare bonificatie in lei pentru utilizarea cardului a fost de 212 RON, iar cea mai mare bonificatie in valuta a fost de 360 euro.

In total, BCR a recompensat cu peste 1.100.000 lei clientii care au efectuat tranzactii cu cardurile bancii in perioada 18 ianuarie - 08 aprilie 2010.

"Am extins programul de incurajare a tranzactiilor prin card si pentru unele tranzactii uzuale efectuate la bancomatele BCR. De exemplu, oferim cate 10 puncte pentru fiecare factura de minim 40 ron platita prin intermediul retelei noastre de ATM-uri, iar reincarcarea cardurilor de transport Card Activ RATB precum si a cartelelor Orange si Vodafone genereaza puncte pentru clienti asemenea tranzactiilor de cumparaturi din magazine" a declarat Igor Zganjer, director al Diviziei Carduri din cadrul BCR.

BCR isi rasplateste clientii care folosesc cardurile cu puncte de loialitate astfel: pentru cardurile de debit, clientii BCR acumuleaza 1 Punct la fiecare 2 lei (respectiv 1 euro/dolari) cheltuiti, iar pentru cardurile de credit recompensa este dubla deoarece programul implica acumularea a cate 1 Punct la fiecare 1 leu (respectiv 1 euro) utilizat.

Valoarea unui punct este de 0,006 lei, respectiv 0,006 Euro sau dolari pentru conturile in valuta. Punctele aferente tranzactiilor se inregistreaza cu fiecare plata efectuata si acestea sunt returnate clientilor in conturi in forma monetara trimestrial.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#recompense plata card BCR, #bonus posesori card BCR, #plata card facilitati BCR , #plata