Putem cumpara aur de la BCR direct la ghiseu - vezi la ce pret

Miercuri, 11 Decembrie 2013, ora 15:48
21642 citiri
Putem cumpara aur de la BCR direct la ghiseu - vezi la ce pret
Foto: BCR

Persoanele fizice pot cumpara, de la inceputul acestei saptamani, aur direct de la ghiseele unitatilor BCR, fara a mai fi nevoie de precomanda.

"Aurul vandut este de cea mai buna calitate (puritate 999.9%) si este furnizat de catre Monetaria statului austriac, o institutie cu o bogata traditie in domeniu si care comercializeaza cu succes aur sub forma de monede si lingouri pentru investitorii din intreaga lume", se mentioneaza intr-un comunicat BCR remis Ziare.com.

BCR vinde lingouri de diferite marimi, inclusiv de 2g. Dintre monede, cea mai vanduta este cea de 1/10 uncie (3.11 g) si 1 uncie (31.10 g) - Filarmonica.

Astfel, cea mai mica moneda pe care BCR o ofera la vanzare are o greutate de 3,121 grame si costa 541,08 lei, iar cea mai mare are 31,103 grame si costa 4.635,91 lei.

Cel mai mic lingou pe care banca il ofera la vanzare are o greutate de 2 grame si costa 368,36 lei iar cel mai mare are 1 kg si costa 143.424,62 lei.

Serviciul de vanzare aur la ghiseele unitatilor va fi disponibil, intr-o prima faza, in 15 unitati din reteaua bancii, raspandite pe tot cuprinsul tarii - Iasi, Cluj Napoca, Brasov, Arad, Craiova, Botosani, Sibiu, Timisoara, Constanta, Oradea.

In Bucuresti sunt situate 5 unitati.

BCR a vandut de la inceputul acestui an circa 350 de kilograme aur.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#BCR aur populatie ghiseu, #BCR aur populatie pret, #pret aur , #pret aur