Programul bancilor de Sarbatori

Marti, 21 Decembrie 2010, ora 11:18
5103 citiri
Programul bancilor de Sarbatori

Bancile din Romania au decis ca vor lucra cu publicul atat pe 24 cat si pe 31 decembrie, insa programul de functionare al agentiilor va fi redus cu cateva ore.

In schimb, unitatile din marile centre comerciale vor avea un program diferit si vor fi deschise pe 26 decembrie si pe 2 ianuarie, informeaza Ziarul Financiar.

De exemplu, clientii BRD vor putea merge la banca atat pe 24 cat si pe 31 decembrie, insa numai pana la ora 15:00. Agentiile din marile centre comerciale si agentia din aeroportul Otopeni vor avea un program de lucru normal. Acestea vor fi deschise si pe 26 decembrie si 2 ianuarie, zile in care si sucursalele din Bran si Poiana Brasov vor functiona intre orele 10:00-14:00.

La Raiffeisen, sucursalele vor functiona pe 24 si 31 decembrie pana la ora 14:00, dupa acest program functionand si serviciul de call-center al bancii. Agentiile din centrele comerciale vor fi deschise pana la ora 16:00. Ceva mai mult, mai exact pana la ora 18.00, va fi deschisa unitatea din AFI Palace Cotroceni.

La randul sau, Banca Transilvania a scurtat programul de lucru cu publicul pana la ora 14:00 pe 24 si 31 decembrie.

Program de lucru normal va avea UniCredit Tiriac Bank pe 24 decembrie si in ultima zi a anului. Si agentiile CEC Bank vor functiona dupa programul obisnuit in Ajunul Craciunului.

Agentiile din Metro ale UniCredit Tiriac vor lucra pe 26 decembrie si 2 ianuarie intre orele 9:00-16:00.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
#program banci, #program banci Sarbatori, #banci inchise , #program banci