Programul de Craciun si Revelion al bancilor

Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 09:24
15897 citiri
Programul de Craciun si Revelion al bancilor
Foto: crisisboom.com

Majoritatea unitatilor bancare vor fi inchise duminica si luni, 25 si 26 decembrie, precum si in 1 si 2 ianuarie, cu exceptia unor filiale din marile centre comerciale.

In schimb, pe 24 si 31 decembrie, majoritatea bancilor vor avea program redus de lucru cu publicul.

BRD nu va lucra cu publicul in 25 si 26 decembrie 2011 si 1, 2 ianuarie, cu exceptia unitatilor situate in marile magazine, cele din mall-uri, din aeroportul Henri Coanda (Visa Tax) si agentiile Bran si Poiana Brasov, care vor avea un program special.

Potrivit bancii, in ziua de 3 ianuarie 2012, declarata zi nebancara de catre Banca Nationala a Romaniei, unitatile BRD care vor avea program de lucru vor putea realiza toata gama de operatiuni bancare, cu exceptia operatiunilor interbancare in lei (in tara si strainatate), indiferent de instrumentul de plata, a platilor intrabancare efectuate prin intermediul instrumentelor de debit (file cec si bilete la ordin), precum si a decontarilor de titluri de stat.

Totodata, Banca Comerciala Romana (BCR) anunta ca unitatile teritoriale retail, inclusiv cele care isi desfasoara activitatea in mall-uri si centrele de afaceri corporate, nu vor avea program cu publicul in zilele de 25 si 26 decembrie.

In data de 24 decembrie, unitatile retail vor lucra dupa programul normal, stabilit pentru zilele de sambata. In ultima zi a anului, unitatile retail deschise sambata vor lucra cu clientii pana la orele 12:00.

Potrivit BCR, pe toata perioada sarbatorilor clientii bancii vor avea acces la resursele lor financiare prin serviciul de internet banking, prin phone banking si reteaua de ATM-uri. Detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri iar serviciul de Asistenta Carduri va fi disponibil 24 de ore din 24.

De asemenea, 25, 26 decembrie si 1, 2 ianuarie sunt declarate zile nelucratoare si pentru unitatile UniCredit Tiriac Bank, iar in restul zilelor, programul de lucru este unul normal. Totodata, agentiile UniCredit Tiriac Bank din incinta magazinelor Metro vor avea program intre 09:00 - 16:00 in zilele de 24 si 31 decembrie.

"Conform circularei BNR, ziua de 3 ianuarie 2012 este declarata zi nebancara. In consecinta, pe data de 3 ianuarie 2012, banca va avea program de lucru normal si va sta la dispozitia clientilor cu toate serviciile, insa platile si incasarile in lei catre si de la alte banci se vor efectua pe data de 4 ianuarie 2012", sustin reprezentantii UniCredit Tiriac Bank.

In acelasi timp, ING Bank Romania a anuntat ca 24 si 31 decembrie sunt zile libere, iar 26 decembrie si 2 ianuarie sunt declarate zile libere legale. Banca precizeaza ca nu va lucra cu publicul nici in 3 ianuarie.

Totodata, in perioada 24-26 decembrie, unitatile CEC Bank vor fi inchise. In data de 30 decembrie, filiarele bancii vor lucra cu publicul in intervalul 8:30 si 14:00, iar in data de 31 decembrie, toate unitatile vor fi inchise.

De asemenea, toate unitatile Volksbank Romania vor fi inchise in zilele de 24, 25 si 26 decembrie 2011 si 1, 2 si 3 ianuarie.

Ziua de 3 ianuarie 2012 a fost declarata zi nebancara, in vederea asigurarii conditiilor necesare trecerii institutiilor de credit din Romania la standardele internationale de raportare financiara (IFRS), potrivit unei circulare a BNR, publicata in Monitorul Oficial.

Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum intretine Romania inflatia? Aceasta este alimentata de o „super avalansa de tichete", precum cele pentru profesori, pentru mamici, pe langa cresterile de taxe din ultima perioada, potrivit...
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Producătorii chinezi își prezintă cele mai noi modele la Auto China, care a început joi, 25 aprilie, la Beijing. O "cursă pe viață și pe moarte" a început să se desfășoare pe cea...
#Program banci Craciun, #program banci Revelion, #Program BRD, #program BCR, #program ING, #program Unicredit, #program CEC , #program banci