Gaseste cel mai avantajos credit pe eFin.ro!

Miercuri, 20 Ianuarie 2010, ora 12:54
5250 citiri
Gaseste cel mai avantajos credit pe eFin.ro!

Vrei sa iti refinantezi un credit si nu stii ce oferta e cea mai avantajoasa. Te ajuta eFin.ro, noul portal financiar lansat pe piata online saptamana aceasta.

eFin.ro este un site ce prezinta produsele si serviciile institutiilor financiare si care ofera analize, evolutii si comentarii referitoare la piata monetara si financiara.

Prin intermediul modulului Calculatoare, utilizatorul poate sa gasesca alte credite ca alternativa la cel pe care il au deja in scopul de refinantare. Pornind de la caracteristicile specifice ale creditului existent (rata lunara platita la credit, perioada de rambursare ramasa, comision de rambursare anticipata) modulul propune variante de refinantare care au ca scop fie reducerea ratei lunare de plata, fie obtinerea unei sume mai mari platind aceeasi rata lunara.

Totodata, un alt calculator va permite utilizatorului sa determine rata lunara de plata, dobanda efectiva pe care o plateste, suma maxima a creditului pe care il poate obtine pentru toate tipurile de credite si produse de leasing existente pe piata, precum si valoarea finala si randamentul unui depozit constituit.

Sectiunea Evolutia pietei prezinta ultimele tendinte ale dobanzilor aferente creditelor si depozitelor, pe toate maturitatile si tipurile de produse, si o analiza a cursului valutar.

In plus, portalul isi doreste sa reuneasca toate categoriile de institutii care, prin serviciile puse la dispozitie clientilor, contribuie la diversitatea ofertei financiare. eFin.ro are in structura sa banci, IFN-uri, societati de leasing si factoring, consultanti financiari si pentru fonduri structurale, brokeri de credite si evaluatori, fonduri de investitii, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Alta facilitate a site-ului este cea intitulata Sucursale, care permite utilizatorilor localizarea pe harta a oricarei institutii odata cu furnizarea datelor ei de contact. Mai mult decat atat, in cazul institutiilor cu numar mare de sucursale vizitatorul are posibilitatea de a vizualiza toate sucursalele la nivelul unui oras si de a alege pe cea mai apropiata dintre ele.

Exista o sectiunea si pentru Institutiile financiare. Cont Institutie este un concept inovator al www.efin.ro prin care se ofera clientilor posibilitatea de a urmari in mod continuu numarul accesarilor utilizatorilor pe produsele si informatiile oferite de aceste institutii, consolidat si separat pe fiecare categorie de produse.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#efin, #calculator credite efin , #stiri financiare