Pasajul Lujerului, reabilitat intr-un an

Luni, 05 Ianuarie 2009, ora 13:57
1045 citiri
Pasajul Lujerului, reabilitat intr-un an

Administratia Strazilor Bucuresti va investi 60 milioane lei, fara TVA, in reabilitarea Pasajului Lujerului din sectorul 6 al Capitalei.

Pentru aceste lucrari, administratia a deschis o licitatie publica, informeaza NewsIn.

"Pe perioada lucrarilor, se va putea circula in pasaj. Inchiderea se va face pe benzi si pe tronsoane in cadrul benzilor. Insa, pentru fluidizare, constructorul, impreuna cu Brigada de Politie si cu Administratia Strazilor, vor propune si variante ocolitoare.

Speram ca lucrarile sa se incheie pana la 31 decembrie 2009", a declarat Alina Roman, directorul general al Administratiei Strazilor Bucuresti.

Suma necesara investitiei, estimata de administratie, va fi suportata din bugetul local. Contractul presupune "reabilitarea structurii pasajului rutier, lucrari de drumuri, montarea unei statii de ventilatie, a unei statii de pompare, arhitectura si canalizare".

Compania castigatoare se va angaja sa termine lucrarile in maxim un an de la incheierea contractului, potrivit anuntului Administratiei Strazilor.

Firmele de constructii interesate pot trimite cererile de participare pana la 9 februarie 2009, cand vor fi deschise ofertele. Acestea trebuie totodata sa depuna o garantie de participare la licitatie de 1,2 milioane lei.

De asemenea, Pasajele Muncii, Unirii si Victoriei, din Capitala, vor fi renovate anul viitor cu circa 11 milioane lei, potrivit Administratiei Strazilor Bucuresti.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Pasaj Lujerului, #lucrari reabilitare, #investitie , #stiri financiare