Tranzactie in online-ul romanesc: eMag a preluat PC Garage

Vineri, 15 Aprilie 2016, ora 18:38
6337 citiri
Tranzactie in online-ul romanesc: eMag a preluat PC Garage
Foto: Facebook/PC Garage

PC Garage, numarul trei pe piata locala de retail online IT&C, a anuntat, vineri, ca devine parte a grupului eMag, prin preluarea integrala a actiunilor, care domina acest domeniu in tara noastra.

Magazinul isi va pastra brandul si platforma, iar tranzactia se va finaliza dupa acordul Consiliului Concurentei. De asemenea, planuieste sa intre pe piete noi cu ajutorul celor de la eMag, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Aceasta tranzactie reprezinta trecerea PC Garage intr-o etapa superioara din punctul de vedere al dezvoltarii business-ului, in Romania si regional. In plus, este o recunoastere atat a valorii echipei PC Garage, condusa excelent de colegul si asociatul meu Traian Cristea, cat si a modelului de business specializat al companiei, o constructie solida si pe termen lung, inceputa in 2005 de antreprenorul fondator, Gabi Vasile si continuata de Traian si colegii nostri de echipa incepand din 2009", a transmis Marius Ghenea, antreprenorul din spatele PC Garage.

Iulian Stanciu, eMAG: Investiti in tehnologie, in 2014

Fondat in 2005, magazinul are in oferta online peste 40.000 produse din zona de gaming si IT si va fi condus in continuare de Traian Cristea in calitate de director general.

"In cei 11 ani de cand e pe piata, PC Garage si-a creat reputatia de specialist in solutii de IT si gaming, care sta foarte aproape de clienti printr-o comunitate pasionata. Am ajuns la un punct in care ne-am dorit sa ne dezvoltam mai departe si eMag este cel mai bun partener pe care il puteam avea. Acum vom putea beneficia de know how-ul lor pentru a duce filosofia PC Garage pe piete noi", potrivit directorului general al PC Garage, Traian Cristea.

La randul sau, Iulian Stanciu, seful eMag, a precizat ca apreciaza comunitatea puternica a magazinului pe care l-a preluat si oamenii care lucreaza acolo.

"Avand in vedere cresterea industriei de jocuri peste tot in lume si pozitionarea foarte buna a PC Garage in aceasta zona, vom investi in dezvoltarea regionala si cresterea gamei de produse si servicii", a spus Iulian Stanciu.

Fondat in 2001 de antreprenori romani, eMag este unul dintre pionierii pietei de comert online din Romania si a devenit un lider regional, avand o prezenta puternica si in Bulgaria, Ungaria si Polonia.

C.P.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#eMag relust PC Garage, #PC Garage vandut emag, #vanzare PC Garage , #tranzactii