Tranzactionarea ca stil de viata

Marti, 13 Septembrie 2016, ora 10:28
11106 citiri
Tranzactionarea ca stil de viata

Exista nenumarate exemple de investitori si traderi care au renuntat la modelul clasic de gestionare a portofoliului prin intermediul unui consilier financiar personal sau cont discretionar. Multi dintre acestia au tranzactionat cu succes pe pielele de actiuni, valutare sau de marfuri.

Care este insa secretul succesului? Unicul aspect care conteaza in pietele financiare astazi: sa iei decizia corecta la momentul potrivit si sa repeti asta la nesfarsit.

Intr-o era a tradingului de mare viteza si a algoritmilor institutionali ce domina volumele zilnice din piata, este dificil sa adopti o strategie profitabila fara ajutorul tehnologiei.

Traderii individuali de astazi au inteles ca succesul pe termen lung necesita instrumentele potrivite, care sa le ofere un avantaj in fata celorlalti jucatori.

Pentru a patrunde in lumea instrumentelor supreme de tranzactionare, vom petrece urmatoarele 7 saptamani cu Admiral Markets si experti din industrie.

De la instrumente de administrare a riscului si monitorizare a fluxului de date macroeconomice, pana la indicatori tehnici si sisteme de testare a strategiilor, ceea ce va rezulta va fi o imagine a ceea ce inseamna tranzactionarea ca stil de viata.

Incepand cu 15 septembrie, in fiecare joi, de la orele 19:00, Admiral Markets va prezenta cele 7 instrumente supreme ale traderului online de astazi,ce pot fi accesate gratuit de toti participantii.

Seria de 7 webinarii va fi incheiata cu conferinta Day Trading for a Living (Tranzactionarea ca Stil de Viata) transmisa live pe Internet. Invitat special va fi Birger Schafermeier, faimosul trader german, mentor si autor al multor publicatii.

Accesul la prezentari, instrumente si inregistrari video este gratuit, insa numarul de participanti online este limitat la 500.

Intra in Lumea Instrumentelor Supreme de Tranzactionare

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Ministerul Energiei a transmis recent că susține proiectul reactoarelor modulare mici în România, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare energetică a țării. Pe 17 aprilie...
#tranzactionare responzabila, #Admiral tranzactionare responsabila , #tranzactii