Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Reputat jurnalist concediat dupa o interventie de la Casa Alba

Vineri, 13 Martie 2015, ora 10:51
4127 citiri
Reputat jurnalist concediat dupa o interventie de la Casa Alba
Foto: broadwayworld.com

Un jurnalist de televiziune premiat in multe randuri, angajat al Univision, a fost concediat dupa ce a sugerat ca prima doamna din SUA seamana cu o maimuta.

In cadrul unei emisiuni in care se vorbea despre un make-up artist talentat, care se poate transforma in multe celebritati, inclusiv in Michelle Obama, Rodner Figueroa a facut un comentariu complet nepotrivit si chiar jignitor, care a dus la concedierea sa imediata, informeaza ContactMusic.

Jurnalistul a spus, in limba spaniola: "Paziti-va, stiti ca Michelle Obama arata ca si cum ar face parte din distributia filmului 'Planeta maimutelor'".

Reprezentantii postului TV au confirmat concedierea jurnalistului, joi, afirmand ca spusele omului de televiziune sunt "condamnabile" si ca "nu reflecta in niciun fel valorile si opiniile" canalului. Acestia au recunoscut ca au fost contactati chiar de Casa Alba, informeaza CNN.

Figueroa modera show-ul "El Gordo y la Flaca" de 15 ani. Jurnalistul a declarat, joi, ca a fost informat verbal ca, din cauza unei plangeri venite din partea Casei Albe, a fost concediat.

Intr-o declaratie facuta vineri, jurnalistul a afirmat ca spusele sale s-au vrut a fi o critica la adresa machiajului nereusit realizat de un make-up artist primei doamne, el afirmand ca inregistrarea integrala a emisiunii arata asta.

Datele personale ale lui Michelle Obama, postate pe net de hackeri

In plus, acesta a spus ca in niciun caz nu se pune problema ca ar fi rasist, explicand ca vine dintr-o familie latina, dar unde sunt si membri cu origini africane.

Acesta a cerut iertare primei doamne, recunoscand ca nu are nicio scuza pentru un astfel de comentariu, ce poate trece ca fiind jignitor sau rasist in aceste vremuri.

Jurnalistul a mai mentionat ca a votat de doua ori pentru Barack Obama la presedintie, tocmai pentru ca il considera un om care respecta minoritatile.

Univision ajunge in casele a 94 de milioane de oameni din SUA.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Michelle Obama maimuta, #jurnalist jignit Michelle Obama, #om TV concediat jignit sotie Obama, #prezentator concediat Michelle Obama maimuta , #Michelle Obama
Comentarii
Poza barabula
barabula
rank 5
Poza cadu
cadu
rank 1
libertatatea de exprimare a "jignit" democratia"....