Barack Obama, singurul om din lume care vede in avans episoadele din "Game of Thrones"

Joi, 14 Aprilie 2016, ora 16:16
2973 citiri
Barack Obama, singurul om din lume care vede in avans episoadele din "Game of Thrones"
Foto: Facebook/Barack Obama

Presedintele american Barack Obama este singurul om din lume, in afara angajatilor si colaboratorilor HBO, care vizioneaza in avans episoadele noului sezon din serialul de televiziune "Game of Thrones" (Urzeala tronurilor), produs si difuzat de postul american.

Cu ocazia unui eveniment organizat la Hollywood, creatorii acestui popular show TV, David Benioff si Dan Weiss, au confirmat zvonurile potrivit carora Barack Obama a dorit sa vizioneze - si va avea aceasta posibilitate - noile episoade din serial, inainte de debutul celui de-al saselea sezon pe postul HBO, informeaza site-ul revistei Time, citat de News.ro.

Serialele preferate ale lui Barack Obama - ce nou sezon asteapta cu nerabdare

"Pentru amandoi, faptul ca presedintele vrea sa vizioneze, in avans, episoadele din noul sezon al serialului a reprezentat un moment de bucurie", a spus Dan Weiss.

Intrebat, in timpul unui Live Stream pe Facebook, daca producatorii au acceptat solicitarea presedintelui american, Weiss a dezvaluit: "Da. El este liderul lumii libere".

David Benioff a adaugat: "Atunci cand comandantul suprem spune asa ceva - 'vreau sa vad episoade in avans' -, ce poti sa faci?".

Serialul de senzatie care il fascineaza chiar si pe Barack Obama

HBO nu a facut o declaratie pe aceasta tema, dar, daca Barack Obama a primit in avans acele copii, a devenit singura persoana din lume, in afara angajatilor si colaboratorilor HBO, care vizioneaza noul sezon al show-ului TV inainte ca acesta sa fie difuzat pe micile ecrane.

Pentru prima data, HBO a decis in acest an sa nu expedieze copii ale noului sezon jurnalistilor si reprezentantilor industriei de divertisment. HBO a luat aceasta decizie pentru a mentine secretul asupra evenimentelor relatate in cel de-al saselea sezon al show-ului, care a depasit, pentru prima data, universul celor cinci carti scrise de George R. R. Martin.

"Game of Thrones" este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin in seria "Cantec de gheata si foc".

Serialul prezinta aventurile dramatice si intrigile la care participa membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon si Targaryen, care vor sa cucereasca Tronul de Fier din regatul Westeros.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretarile actorilor, complexitatea personajelor, evolutia firului narativ si decorurile spectaculoase. "Game of Thrones" a castigat si numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

Cel de-al saselea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" va avea premiera pe 24 aprilie.

Veste incredibila pentru fanii Game of Thrones

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Obama Game Thrones, #Obama avans Game Thrones , #presedinte SUA