Obama, in pericol sa piarda presedintia - vezi cine-l depaseste in sondaje

Miercuri, 24 August 2011, ora 14:26
5139 citiri
Obama, in pericol sa piarda presedintia - vezi cine-l depaseste in sondaje
Foto:technocrati.com

Presedintele SUA, Barack Obama, e in scadere in sondajele de opinie privind alegerile prezidentiale din 2012, avand scoruri foarte apropiate de rivalii sai din Partidul Republican, fiind chiar depasit de unul dintre ei.

Candidatul republican cu cele mai mari sanse, Mitt Romney, il depaseste pe liderul de la Washington cu doua procente, 47% la 45, intr-un sondaj Gallup, potrivit Chicago Sun Times.

Intr-un alt sondaj, realizat de Public Policy Polling, Obama e la egalitate cu fostul guvernator de Massacussetts, ambii avand 45 de procente.

Obama e la egalitate si cu al doilea candidat republican ca importanta, Rick Perry, guvernatorul statului Texas, cu 47% in sondajul Gallup, dar il depaseste cu sase procente, 49 la 43, in cel PPP.

Urmatorii clasati din tabara republicana, Michelle Bachmann si Ron Paul, au intre doua si opt procente mai putin decat Barack Obama.

Obama nu sta foarte bine nici in increderea americanilor, doar in jur de 40% declarand ca au incredere in cel mai puternic om din lume.

Desi economia SUA a iesit din recesiune si a revenit pe crestere economica in timpul mandatului sau, americanii sunt nemultumiti de Obama, printre altele, din cauza faptului ca somajul e inca foarte ridicat, dar si a unor masuri controversate, precum impunerea unui nou sistem de sanatate, considerat prea costisitor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#Obama sondaje opinie, #Obama pericol presedintie, #Barack Obama sondaje, #obama republicani, #Obama Mitt Romnet , #presedinte SUA
Comentarii
Poza romanianwars
romanianwars
rank 1
articol foarte prost tradus
Poza tr2006
tr2006
rank 5
Perry pare sa aiba mai putine tinichele agatate