Serialele preferate ale lui Barack Obama - ce nou sezon asteapta cu nerabdare

Joi, 02 Ianuarie 2014, ora 15:29
3460 citiri
Serialele preferate ale lui Barack Obama - ce nou sezon asteapta cu nerabdare
Foto: Business Insider

Presedintele Statelor Unite Barack Obama este un cunoscut fan al serialelor, pe care marturiseste ca le urmareste cu placere in putinele momente de liniste pe care le are in afara Biroului Oval, unde discuta despre terorism sau dificultati economice.

Presedintele american sustine ca nu incearca sa evite serialele care ii amintesc de aceste subiecte, ci le urmareste cu placere, scrie New York Times.

Printre productiile preferate ale lui Obama se numara "Game of Thrones" si "Boardwalk Empire", seriale care au ecouri ce amintesc de momentele agitate si tensionate din viata de zi cu zi a presedintelui.

Dupa ce incheie o zi de lucru, Obama se retrage in resedinta sa de la Casa Alba si da o raita printre DVD-urile cu seriale. Unul dintre favoritele sale este si "Breaking Bad", care a castigat mai multe premii de televiziune si care s-a terminat dupa numai cinci sezoane. Totusi, presedintele american este abia la inceput si le aminteste frecvent celor apropiati sa nu cumva sa ii dezvaluie detalii din serial.

Michelle Obama joaca intr-un serial TV (Video)

Prietenii lui Obama sustin ca acesta abia asteapta noul sezon din "House of Cards", care descrie disfunctionalitatile de la Washington, o tema care i-ar putea parea familiara presedintelui.

In plus, Obama a marturisit in repetate randuri ca se numara printre fanii serialului "Homeland", care oglindeste aventurile liderului american in ceea ce priveste politicile externe, cum ar fi terorismul, negocierile referitoare la programul nuclear al Iranului, atacurile cu drone sau spionajul agentiilor de informatii.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Barack Obama seriale, #Barack Obama seriale preferate, #Barack Obama Homeland, #Barack Obama Breaking Bad , #presedinte SUA