Unchiul lui Obama, imigrant ilegal, a scapat de deportare

Miercuri, 04 Decembrie 2013, ora 09:17
2495 citiri
Unchiul lui Obama, imigrant ilegal, a scapat de deportare

Unchiul presedintelui american, Barack Obama, nascut in Kenya, a primit permisiunea de a ramane in Statele Unite, cu toate ca a ignorat un ordin de deportare emis in urma cu mai bine de doua decenii.

Judecatorul Leonard Shapiro a luat decizia de a-i permite lui Onyango Obama, de 69 de ani, sa ramana in America, numai dupa ce acesta a demonstrat ca a trait aici in ultimii 50 de ani, a muncit din greu si si-a platit taxele, si a fost arestat o singura data, scrie Boston Observer.

Intrebat daca are familia in SUA, acesta a aratat ca are doua surori si doua nepoate. "Am si un nepot", a spus acesta. Intrebat care este numele acestuia, a raspuns: "Barack Obama". Apoi a adaugat: "Este presedintele SUA".

Onyango Obama, fratele vitreg al tatalui lui Obama, traieste in SUA din 1963, cand a ajuns aici cu o viza studenteasca. In urma unor audieri in anii '80, a primit ordinul de a parasi tara in 1992, insa a ramas aici.

Obama a absolvit Universitatea Boston, unde si-a luat licenta in Filosofie, apoi a lucrat ca manager la un magazin de alcool din Framingham. In plus, i-a ajutat pe imigrantii africani sa-si gaseasca locuinte in State. In 2011 a fost arestat pentru ca a condus sub influenta alcoolului si i-ar fi spus politistului "Cred ca voi suna la Casa Alba", episod pe care Onyango Obama sustine ca nu si-l mai aminteste.

Judecatorul a luat in considerare si marturiile privind caracterul lui Obama si o lege ce permite imigrantilor sa devina rezidenti permanenti daca au sosit in America inainte de 1972, au avut aici rezidenta permanenta si demonstreaza un caracter bun.

Onyango Obama este a doua ruda a lui Obama care traia ilegal in SUA. Sora sa, Zeituni Onyango, matusa presedintelui, a primit azil in 2010, dupa ce prima sa cerere de azil, din 2002, a fost respinsa, si i s-a ordonat sa paraseasca tara in 2004.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Obama unchi imigrant ilegal, #Obama unchi , #presedinte SUA