Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cupluri celebre ale momentului - cum aratau la nunta (Galerie foto)

Miercuri, 02 Mai 2012, ora 18:20
9019 citiri
Cupluri celebre ale momentului - cum aratau la nunta (Galerie foto)

Nunta reprezinta un moment important in viata fiecarui cuplu. In cazul celebritatilor, in jurul unui astfel de eveniment se face de obicei foarte multa valva.

Cat de mult este permis accesul mass-media la astfel de ceremonii si petreceri ale celebritatilor depinde de atitudinea fiecarui cuplu: unii vor ca acest eveniment sa ramana strict personal, altii vor sa impartaseasca fara niciun fel de rezerva bucuria cu admiratorii, iar altii incearca sa traga foloase materiale sau de imagine din astfel de situatii.

Mai ramane si varianta celor care nu erau cunoscuti la momentul nuntii, asa ca acest eveniment a atras doar atentia rudelor, prietenilor si invitatilor, fotografiile de nunta devenind de interes abia mai tarziu, la ani distanta. Iata cazurile catorva dintre cuplurile celebre ale momentului:

Barack si Michelle Obama

In mod traditional, dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, presedintele Americii este considerat cea mai influenta persoana din lume. Astazi aceasta functie este detinuta de Barack Obama. Sotia sa si Prima Doamna a Americii, Michelle Obama, este foarte prezenta in viata publica, devenind, la randul sau, celebra.

Cei doi s-au cunoscut intr-un mediu frecventat de elite, in timpul studentiei la Universitatea Harvard. S-au casatorit in toamna anului 1992. Michelle avea 28 de ani, iar viitorul presedinte 31 de ani. A fost o nunta clasica, frumoasa, singurul lucru care le-a umbrit bucuria a fost absenta tatalui lui Michelle, care decedase cu ceva timp inainte de nunta. In fotografie mirii apar alaturi de mamele lor.

Celine Dion si Rene Angelil

Indragita cantareata si managerul ei s-au casatorit in anul 1994. Diferenta de varsta de 26 de ani a starnit multe comentarii la vremea respectiva, sustinandu-se ca este o casatorie din interes.

In ciuda acestui lucru, foarte multi admiratori ai cantaretei au venit la Montreal, la biserica unde a fost celebrata slujba de cununie, pentru a fi alaturi de Celine. A fost o nunta fastuoasa, iar costumatia miresei a fost realizata chiar dupa indicatiile mirilor. Rene Angelil avea 52 de ani, iar Celine Dion 26 de ani. Lucrurile au decurs bine in casnicie, iar cei doi au astazi trei copii.

David si Victoria Beckham

In momentul in care s-au cunoscut, el era un fotbalist in plina ascensiune, iar ea facea parte dintr-o trupa muzicala de succes din Marea Britanie, Spice Girls. S-au casatorit in anul 1999, in Irlanda, la patru luni dupa nasterea primului copil.

Victoria s-a reorientat catre moda, iar David si-a continuat cariera in fotbal. Astazi reprezinta un cuplu foarte cunoscut, iar despre David Beckham se poate spune ca reprezinta o marca. Au impreuna patru copii.

La data casatoriei, Victoria avea 25 de ani, iar David, 24. Cunoscuta pentru mina sa serioasa, Victoria nu a facut exces de zambete nici in pozele de la nunta.

Catherine Zeta Jones si Michael Douglas

S-au cunoscut in 1998 la un festival de film. El jucase deja in multe productii de succes, iar ea era o acrita irlandeza care intrase in atentia publicului prin frumusetea sa. Diferenta de varsta de 25 de ani nu a constituit un impediment in calea relatiei. S-au casatorit in anul 2000, la cateva luni dupa nasterea primului copil. Michael avea 56 de ani, iar Catherine 31 de ani.

Petrecerea de nunta s-a tinut la un hotel de lux din New York, iar presa a comentat la vremea respectiva ca a fost o nunta impecabila. Frumusetea miresei, organizarea, tortul deosebit, toate au fost fara cusur.

In ultimii ani, Michael Douglas a trebuit sa se lupte cu o forma de cancer la gat, iar sotia sa cu starile depresive, insa se pare ca astazi lucrurile au intrat in normal. Au impreuna doi copii.

Katie Holmes si Tom Cruise

Cei doi actori s-au casatorit in 2006, iar ceremonia de nunta s-a desfasurat la un castel medieval din Italia. Tom Cruise era la a doua casatorie si avea 44 de ani, iar Katie Holmes avea 27 ani.

Nunta a starnit controverse, prin faptul ca a fost interpretata ca un mijloc de promovare a cultului scientologic, al carui adept convins este Tom Cruise. Cei doi au impreuna o fetita.

Carla Bruni si Nicolas Sarkozy

Actualul presedinte al Frantei s-a casatorit in 2007 cu Carla Bruni, cunoscuta din lumea modei, ca manechin, dar care ulterior a imbratisat si muzica, recent si actoria. Sarkozy este la al treilea mariaj.

Oficierea cununiei civile s-a facut intr-un cadru intim, la etajul 1 al Palatului Prezidential. Presa nu a avut acces si nicio fotografie nu a fost data publicitatii. Primarul care a oficiat casatoria a fost singurul care a oferit informatii verbale. El a spus ca "mireasa a fost incantatoare, imbracata intr-o rochie scurta, alba, iar Sarkozy in costum si cravata". Presa a fost nevoita sa publice, alaturi de stirea casatoriei, alte fotografii ale celor doi, iar caricaturile pe seama acestui subiect au fost din abundenta.

Trecutul amoros al lui Sarkozy, alaturi de firea temperamentala si stilul sau neconventional, au lasat loc de glume. La nasterea fetitei cuplului, chiar Obama si-a permis sa faca observatii amuzante. L-a felicitat pe Sarkozy, exprimandu-si "speranta ca fetita a mostenit infatisarea mamei si nu pe cea a tatalui". La data casatoriei, Nicolas Sarkozy avea 52 de ani, iar Carla Bruni, 39 de ani.

Printul William si Kate Middleton

Cea mai recenta nunta celebra a fost cea dintre Printul William si Kate Middleton, oficiata la 29 aprilie 2011. Astazi, la un an de la casatorie, despre cuplul regal se poate spune ca este inca destul de mult in atentia presei. Kate a fost inclusa in categoria celor mai frumoase femei din lume, iar britanicii asteapta sa o vada mama.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#celebritati poze nunta, #Barack Obama poze nunta, #Sarkozy Carla Bruni fotografii nunta, #Tom Cruise Katie Holmes poze nunta, #David Victoria Beckham nunta poze , #stiri Barack Obama