5 meciuri in care Barcelona a facut minuni si s-a calificat mai departe (Video)

Miercuri, 01 Mai 2013, ora 20:25
2191 citiri
5 meciuri in care Barcelona a facut minuni si s-a calificat mai departe (Video)

FC Barcelona va intalni miercuri seara pe FC Barcelona, in meciul retur contand pentru semifinalele Ligi Campionilor. Misiunea "catalanilor" e aproape imposibila, dupa ce au pierdut meciul tur cu 4-0.

Spaniolii sunt increzatori, insa, in sansele lor si tocmai de aceea va prezentam 5 momente in care Barcelona s-a calificat mai departe intr-o competitite in ciuda rezultatului dezastruos din meciul tur.

1. Barcelona - IFK Gotteborg: 3-0 (1985-'86)

Barcelona pierduse meciul tur din Suedia cu 0-3, insa in retur au reusit acelasi rezultat, ducand meciul in prelungiri si calificandu-se dupa penaltiuri. In finala Cupei Campionilor, au intalnit Steaua Bucuresti, care a si castigat finala.

2. Barcelona - Dinamo Kiev: 4-1 (1993-1994)

Primul meci din turul doi al Ligii Campionilor s-a terminat 3-1 in favoarea lui Dinamo Kiev, insa meciul revansa a fost castigat de catalani cu 4-1.

3. Barcelona - Chelsea: 5-1 (1999-2000)

Dupa infrangrea cu 1-3 de la Londra, Barcelona castiga cu 5-1 meciul retur de pe Camp Nou si se califica mai departe in Champions League.

4. Barcelona - Anderlecht Bruxelles: 3-0 (1978-1979)

Primul meci din Cupa Cupelor, disputat in Belgia se incheiase cu victoria belgienilor, 3-0. In retur, spanioli castiga cu acelasi scor, dar se califica dupa prelungiri si lovituri de departajare.

5. Barcelona - Milan :4-0 (2012-2013)

In actuala editie a competitiei, in primul meci contand pentru optimile de finale ale Champions League, AC Milan a castigat intalnirea de pe teren propriu cu Barca cu 2-0, dupa un joc extrem de slab al "catalanilor". In retur, geniul lui Messi a rezolvat meciul , castigat de Barca cu 4-0.

Partida dintre FC Barcelona si Bayern Munchen va fi transmisa in direct de site-ul Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Barcelona intoarceri rezultat, #Barcelona retur Bayern Munchen , #stiri FC Barcelona