Barcelona pierde primul joc in La Liga dupa 6 luni

Duminica, 05 Mai 2019, ora 10:41
5916 citiri
Barcelona pierde primul joc in La Liga dupa 6 luni
Foto: Twitter / FC Barcelona

FC Barcelona, deja campioana din punct de vedere matematic in Spania, a pierdut prima partida dupa circa 6 luni, dupa ce a folosit o garnitura plina de rezerve in deplasarea de la Celta Vigo.

A fost 2-0 pentru echipa in alb si bleu din Galicia, care a jucat in fata unei Barcelone care se gandea mai mult la returul de marti cu Liverpool din semifinalele Champions League, care va porni de la scorul de 3-0 pentru catalani.

Partida de la Vigo a fost decisa in ultimele 20 de minute prin golurile semnate de Iago Aspas si Gomez, primul marcand din penalti in minutul 88.

Foarte putini jucatori din obisnuitul prim 11 al lui Valverde au evoluat sambata, pe aceasta lista putand fi trecuti Umtiti, Arthur sau Dembele.

Echipele de start:

Celta Vigo: R.Blanco - H.Mallo, Cabral, Araujo, Olaza - Boudebouz, Yokuslu, Lobotka, Boufal - Iago Aspas, Gomez.

FC Barcelona: Cillesen - Wague, Todibo, Umtiti, Vermaelen - Puig, Arthur, Alena - Dembele, Boateng, Malcom.

Barcelona s-a incununat campioana saptamana trecuta, dupa victoria de acasa cu Levante, scor 1-0, acesta fiind al 8-lea trofeu din La Liga in ultimii 11 ani, al zecelea in total pentru Leo Messi.

Succesul este unul vital pentru gazde care se afla in lupta pentru salvarea de la retrogradare, fiind acum la al 4-lea meci consecutiv fara infrangere.

In clasament, Celta e pe locul 14 cu 40 de puncte, la 5 lungimi distanta de Valladollid, echipa care ocupa acum ultimul loc retrogradabil, dare are si un meci in minus.

Ultimul esec al Barcelonei in La Liga fusese pe 11 noiembrie, acasa cu Betis Sevilla, dupa un meci spectaculos, terminat cu scorul de 3-4.

Marti are loc pe Anfield returul dintre Liverpool si Barcelona, unul in care oaspetii de departe pornesc favoriti pentru calificarea intr-o noua finala de Champions League.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#FC Barcelona primul esec in campionat, #Barcelona pierde la Celta Vigo, #Celta Vigo victorie mare cu Barcelona , #stiri FC Barcelona