Iniesta anunta unde isi va incheia cariera

Vineri, 27 Septembrie 2013, ora 21:44
1641 citiri
Iniesta anunta unde isi va incheia cariera

Andres Iniesta a aparut in fata presei pentru a face lumina in legaturile cu zvonurile despre un eventual transfer in Premier League, care au circulat in ultimele zile.

Mijlocasul sustine ca nu vrea sa plece de la FC Barcelona, desi a refuzat prima oferta de prelungire a contractului.

"Aceste zvonuri nu influenteaza jocul meu. Daca as vrea sa plec, capul mi-ar sta in alt loc, dar nu este cazul. Informatiile si comentariile care ies nu le pot controla. Ceea ce pot doar sa spun, si am spus-o de multe ori, iluzia si dorinta mea este sa imi termin cariera aici.

Intentia clubului este aceeasi si toti urmarim acest lucru. Ca aici nu voi fi in niciun alt loc si am in fata ani multi pentru a evolua la cel mai inalt nivel. Nu este o problema de bani, pentru doi, patru sau cinci ani. Ma motiveaza faptul ca am in fata inca cativa ani buni pentru a juca. Fanii ma vor si ma respecta. Este cel mai important lucru. M-au vazut crescand aici de la 12 ani", a declarat jucatorul catalanilor, in varsta de 28 de ani.

In legatura cu statutul de rezerva, Iniesta a spus: "In prezent sunt fericit, mai mult ca niciodata. Sa joci mult sau putin face parte din lucrurile normale. Nu ii convine nimanui sa nu joace. Dar exista un antrenor care decide si trebuie sa acceptam. El hotareste gandindu-se la ce este mai bun pentru echipa."

El a abordat si subiecte ca stilul de joc al Barcelonei despre care a spus ca "nu exista dezbatere privind stilul de joc al Barcelonei, linia de urmat este aceea ceruta de antrenor."

In legatura cu conflictul dintre Pique si Arbeola a semnalat ca sunt doar "doua opinii diferite", iar referitor la scandalul privind arbitrajul din meciul Elche - Real Madrid s-a multumit sa afirme ca nu poate sa-si spuna punctul de vedere, deoarece "nu a vazut meciul".

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Iniesta contract Barcelona, #Iniesta Barcelona rezerva, #Iniesta Barcelona transfer , #stiri FC Barcelona