Presa internationala, despre revenirea fantastica a Barcelonei in Liga Campionilor

Joi, 09 Martie 2017, ora 10:10
11689 citiri
Presa internationala, despre revenirea fantastica a Barcelonei in Liga Campionilor
Foto: prima pagina L\'Equipe

FC Barcelona a reusit sa intoarca incredibil umilinta din tur de la Paris si sa se califice in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, iar presa internationala e la picioarele jucatorilor antrenati de Luis Enrique.

Marile publicatii internationale se intrec in laude la adresa Barcelonei, care a reusit cea mai mare revenire din istoria Ligii Campionilor.

Daca publicatiile straine se focuseaza pe performanta Barcelonei, presa din Franta se o ia la tinta pe PSG, cel mai important cotidian sportiv din Hexagon, L'Equipe, numind partida pierduta pe Nou Camp drept "cea mai umilitoare infrangere din istoria Ligii Campionilor".

Dar iata ce scriu cateva dintre cele mai importante publicatii internationale:

"O revenire pentru istorie. Miracolele exista! Niciodata sa nu zici niciodata, nici macar atunci cand ai nevoie sa castigi la 5 goluri diferenta. Nici macar atunci cand, inainte cu jumatate de ora inainte de final, adversara marcheaza si ai nevoie de trei goluri pentru a te califica. Imposibilul a devenit posibil" - Marca.

"Barcelona a facut istorie prin revenirea in fata lui PSG. In fata a aproape 100.000 de spectatori, Barcelona a marcat trei goluri in ultimele 7 minute pentru a completa cea mai mare revenire din istoria competitiei" - Al Jazeera.

"Revenirea magica a Barcelonei nu va fi uitata niciodata. Drama de miercuri seara a depasit-o chiar pe cea a finalei din 1999, cand Manchester United a inscris de doua ori in prelungiri si a invins-o pe Bayern Munchen" - ESPN.

"Barcelona avea nevoie de un miracol si acesta a venit. Neymar a fost cel care a contribuit la istorie" - Daily Mail.

"PSG a intrat aseara in istorie. Si a scris una dintre cele mai umilitoare pagini ale ei, intr-o seara care nu trebuia niciodata sa-i scape. PSG a devenit primul club din istoria Ligii Campionilor care a fost eliminat dupa ce-a castigat in tur la o diferenta de patru goluri" - L'Equipe.

FC Barcelona a castigat cu 6-1 returul de pe Nou Camp cu PSG, din optimile Ligii Campionilor, si s-a calificat in sferturi cu scorul general de 6-5.

Liga Campionilor: Barcelona intoarce incredibil umilinta de la Paris si obtine o calificare istorica

Tragerea la sorti a meciurilor din sferturile de finala ale Ligii Campionilor va avea loc vinerea viitoare.

Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
#presa internationala revenire Barcelona, #Barcelona calificare sferturi PSG , #stiri FC Barcelona