Spania, la picioarele lui Messi

Miercuri, 07 Aprilie 2010, ora 08:47
3918 citiri
Spania, la picioarele lui Messi

Presa din Spania este in delir dupa o noua evolutie de exceptie a argentinianului Leo Messi in tricoul Barcelonei, jurnalistii iberici intrecandu-se in titluri cat mai elogioase adresate tanarului "decar" al catalanilor.

"Are lumea la picioare", au titrat cei de la Marca, in timp ce AS a rezumat totul cat se poate de simplu, "iMessi, Messi, Messi, Messi!", exact numarul de goluri reusite de sud-american.

Sport.es a publicat gandul tuturor fanilor Barcelonei si nu numai - "Nu spune fotbal, spune Messi".

Argentinianul a ramas acelasi jucator modest si, dupa o evolutie entuziasmanta, se gandea deja la derbiul cu Real Madrid, programat sambata.

"Sunt foarte bucuros. Am fost intotdeauna tratat foarte bine si nu pot decat sa ma bucur dupa o partida atat de spectaculoasa. Important este ca am castigat si mergem mai departe in competitie. Trebuie sa continuam sa jucam la fel de bine mai ales ca sambata avem un meci extrem de dificil.

Va fi foarte greu sa castigam cu acelasi scor si pe Bernabeu. Important e sa ne impunem, chiar si numai cu 1-0. Este o intalnire foarte importanta pentru noi, acolo se vor decide multe lucruri", a spus Messi dupa meciul cu Arsenal.

FC Barcelona s-a calificat fara probleme in semifinalele Ligii Campionilor, invingand pe teren propriu formatia engleza Arsenal Londra cu scorul de 4-1, toate reusitele catalanilor purtand semnatura lui Leo Messi.

Vezi mai jos video cu golurile lui Messi in poarta celor de la Arsenal:

M.D.

Novak Djokovic, după Leo Messi. Lista câștigătorilor la Trofeele Laureus
Novak Djokovic, după Leo Messi. Lista câștigătorilor la Trofeele Laureus
Încă un premiu pentru Novak Djokovic. La cea de-a 25-a ediţie a Trofeelor Laureus, tenismanul sârb a fost desemnat Sportivul Anului, în urma sezonului 2023, în care a câştigat al 24-lea...
Recital Leo Messi la Inter Miami. Câte goluri a marcat argentinianul VIDEO
Recital Leo Messi la Inter Miami. Câte goluri a marcat argentinianul VIDEO
Echipa Inter Miami continuă să avanseze în Conferinţa de Est a MLS, după ce a învins duminică pe teren propriu formaţia Nashville, scor 3-1, graţie unei duble a lui Lionel Messi. Echipa...
#Leo Messi, #Messi gol Arsenal, #Barcelona Arsenal Liga Campionilor , #stiri FC Barcelona
Comentarii