Un gol al lui Messi a devenit "marul discordiei" pe axa Madrid - Barcelona

Luni, 03 Decembrie 2012, ora 08:51
3138 citiri
Un gol al lui Messi a devenit "marul discordiei" pe axa Madrid - Barcelona

Golul al doilea inscris de FC Barcelona in partida castigata, sambata seara, cu scorul de 5-1 in fata echipei Atletic Bilbao, a devenit un adevarat "mar al discordiei" intre publicatiile de sport din Madrid si cele din Barcelona.

Scandalul are ca subiect autorul golului, care a fost atribuit de arbitrul intalnirii, atacantului argentinian Lionel Messi.

Cotidianul Marca care acorda Trofeul Pichichi, jucatorului cu cele mai multe goluri marcate in Primera Division, nu recunoaste ca autor al golului pe starul argentinian, considerand ca fundasul bascilor Amorebieta ar fi atins balonul in traiectoria sa spre gol.

Jurnalistii catalani de la Mundo Deportivo ii acuza pe cei din capitala Madridului, ca in topul golgheterilor Trofeul Pichichi, Messi este trecut cu 20 de goluri, desi oficial are 21 de goluri.

Celalalt cotidian de specialitate, Sport din Barcelona, informeaza ca in clasamentul pentru Balonul de aur , Messi este creditat cu 21 de goluri marcate, fiind pe primul loc in top cu 42 de puncte la mare distanta de locul secund.

Mundo Deportivo a tinut sa reaminteasca ca in sezonul 2004-05, uruguayanul Diego Forlan a castigat trofeul Pichichi si Balonul de aur cu 25 de goluri, cand in mod oficial si jucatorul Barcelonei de atunci, Samuel Eto'o, a marcat acelasi numar de goluri, dar cei de la Marca au trecut golul inscris de camerunez in partida Barcelona-Mallorca, in dreptul coechipierului sau portughezul Deco.

In plus cei de la Mundo Deportivo au scris ca in sezonul 2010-11, Cristiano Ronaldo a obtinut Balonul de aur cu 40 de goluri , in timp ce Marca i-a acordat trofeul Pichichi pentru 41 de goluri, trecand in dreptul acestuia un gol inscris in partida Real Sociedad -Madrid, desi oficial golul a fost opera fundasului Pepe.

Publicatia catalana are in finalul articolului cu referire la subiect, o concluzie de netagaduit: Trebuie subliniata aceasta problema, deoarce la sfarsitul sezonului din cauza unui gol, un alt cocos ar putea sa cante sau sa cante impreuna in cazul unui ipotetic egal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Messi gol scandal Spania, #Messi trofeu Pichichi, #Messi gol Bilbao , #stiri FC Barcelona
Comentarii
Poza Voodoo
Voodoo
rank 5
Mari probleme in Spania!