Zi decisiva pentru Barcelona si Guardiola

Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 07:55
2081 citiri
Zi decisiva pentru Barcelona si Guardiola

Vineri, 27 aprilie, este ziua decisiva pentru FC Barcelona si pentru antrenorul Pep Guardiola. Tehnicianul va anunta public, in cadrul unei conferinte de presa, daca ramane sau nu pe banca "extraterestrilor".

Eliminarea din semifinalele Champions League a trecut aproape neobservata la Barcelona pentru ca, de miercuri dimineata, toata lumea incearca sa-l convinga pe Pep sa ramana alaturi de echipa cel putin inca un sezon.

In urma cu doua zile, presedintele catalanilor, Sandro Rosell, a mers personal la Guardiola acasa, acolo unde au discutat mai bine de trei ore, fara a ajunge insa la un rezultat.

Potrivit presei iberice, antrenorul pare tentat sa plece, aceasta fiind si impresia pe care a lasat-o conducerii clubului. Totusi, decizia nu este definitiva si poate fi schimbata in orice moment.

Aceiasi jurnalisti spanioli scriu ca, joi seara, Pep Guardiola l-a sunat pe Rosell si i-a comunicat hotararea pe care a luat-o. Vineri, el urmeaza sa discute cu jucatorii, carora le va transmite, de asemenea, ce a decis in privinta viitorului sau la Barcelona.

Abia dupa aceea este asteptata o conferinta de presa in care aceasta decizie mult-asteptata a lui Guardiola va fi facuta publica.

In acest moment, cu exceptia lui Guardiola insusi si a lui Sandro Rosell, nimeni nu stie ce va face antrenorul de la vara, daca va continua la Barcelona sau daca va pleca in alta parte.

Josep Guardiola (41 de ani) este antrenorul Barcelonei din 2008. In toata aceasta perioada, gruparea blaugrana a cucerit nu mai putin de 13 trofee, printre care trei titluri in Spania si de doua ori UEFA Champions League.

M.D.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#zi decisiva Guardiola Barcelona, #Guardiola pleaca barcelona, #Pep Guardiola antrenor Barcelona , #stiri FC Barcelona