Fanii Barcelonei se revolta

Luni, 05 Septembrie 2011, ora 23:39
2555 citiri
Fanii Barcelonei se revolta

Suporterii clubului FC Barcelona nu sunt multumiti de decizia conducerii de a "pangari" tricourile de joc cu numele unui sponsor si au initiat o actiune prin care cer ruperea contractului cu arabii de la Qatar Foundation.

La finalul anului trecut, sefii Barcelonei au anuntat semnarea unui acord urias de sponsorizare, clubul incasand nu mai putin de 30 de milioane de euro pe sezon, in urmatorii 5 ani, pentru a purta pe tricouri logo-ul Qatar Foundation. Pana atunci, tricourile "blau-grana" nu au mai avut inscriptionata pe ele decat sigla UNICEF in toata istoria de 110 ani a gruparii catalane.

Multi au fost cei care au strambat din nas cand au auzit de aceasta decizie a conducerii si si mai multi au fost cei care au ignorat materialele promotionale cu numele sponsorului, chiar daca Qatar Foundation nu este neaparat o firma, ci o organizatie a statului arab ce se ocupa de promovarea acestuia in strainatate.

Acum, celebrii "socios" ai Barcelonei ii cer presedintelui Sandro Rosell sa gaseasca o solutie pentru a rupe contractul de sponsorizare si pentru a "curata" astfel tricourile.

Totusi, conducerea scoate in fata datoriile de aproape 400 de milioane de euro pe care echipa le are in acest moment, dar si potenta financiara a rivalilor de la Real Madrid.

Rosell spune ca poate renunta la intelegere, insa echipa nu va mai fi competitiva si nu va mai putea tine pasul cu "galacticii". Jucatorii cu contracte uriase vor fi vanduti iar transferurile nu vor mai avea loc in anii urmatori, cel putin pana cand nu se vor achita toate datoriile si se va stabiliza balanta contabila.

In acest moment lucrurile nu sunt deloc clare si nu se stie cum vor reactiona fanii, cei care iau pana la urma deciziile majore din cadrul clubului, cand vor fi pusi sa aleaga intre o echipa exceptionala, competitiva din toate punctele de vedere si traditia ce depaseste un secol de existenta si excelenta in sport.

M.D.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#fani barcelona revolta, #socios FC Barcelona, #sponsor FC Barcelona, #barcelona qatar foundation , #suporteri