Panduru: Ce sa-i fac lui Gigi?

Marti, 22 Septembrie 2009, ora 12:53
2416 citiri
Panduru: Ce sa-i fac lui Gigi?

Directorul sportiv al Stelei, Basarab Panduru, crede ca nu avea cum sa impiedice incidentele petrecute la pauza meciului Steaua - Sheriff Tiraspol intre Gigi Becali si Cristiano Bergodi.

"Nu stiu daca putea cineva sa evite acel conflict. Ce sa-i fac lui Gigi? Sa-i spun 'Nu intra'?", a declarat Panduru in cadrul unei conferinte de presa.

Legat de o posibila impacare intre Gigi Becali si suporterii Stelei, Basarab Panduru a spus: "Nu stiu daca pot face ceva pentru impacarea conducerii cu suporterii. Gigi mi-a spus ca vrea sa se intalneasca si sa discute din nou cu suporterii, o data pentru ultima oara."

Una din ambitiile lui Panduru este aceea de a duce aproape de club fostele glorii ale "ros-albastrilor".

"Vreau sa aduc fostele glorii aproape de echipa. Titi Dumitriu si Anghel Iordanescu au trecut pe la stadion pentru a fi alaturi de Mihai Stoichita", a mai spus "Pandi".

Basarab Panduru a fost instalat, saptamana trecuta, in functia de director sportiv al Stelei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Basarab Panduru, #Gigi Becali, #Steaua Bucuresti , #Gigi Becali