Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Guta ii dedica o manea lui Traian Basescu (Video)

Duminica, 29 Noiembrie 2009, ora 15:18
19656 citiri
Guta ii dedica o manea lui Traian Basescu (Video)
Foto: youtube

Lupta pentru scaunul de la Cotroceni este dura si fiecare candidat are parte de sustinatorii sai. Indiferent ca sunt oameni simpli sau persoane publice, sustinatorii lui Traian Basescu vor sa se faca auziti si o fac care cum stiu mai bine. Este si cazul manelistului Nicolae Guta si al Roxanei- Printesa Ardealului, care ii dedica presedintelui o manea.

Cei doi s-au pus pe cantat si au facut o melodie pro Traian Basescu, prin care doresc sa arate faptul ca barbatul stie mai multa politica decat femeia si ca merg la vot cu toata familia.

"Pe Basescu l-om vota cu toata familia", canta Roxana. "Si-l vom pune presedinte ca Basescu nu ne minte/ Ascultati-ma pe mine numa' asa vom trai bine", continua Guta.

Imbracati in tricouri portocalii si cu panouri pro Basescu in mana cei doi spun ca se vor duce sa "stampileze", Guta fiind atent sa isi atentioneze "nevasta" sa puna stampila pe actualul presedinte.

"Sa vezi barbate, sa vezi pe Basescu am sa-l votez/ Nu ies eu din vorba ta ca tu stii politica", spune la randul sau Printesa Ardealului.

Guta isi anunta fanii ca va bea dupa votare 44 de pahare si se roaga ca Basescu sa ia 70%, in timp ce sotia sa din videoclip spera ca seful statului sa ia 80%, promitandu-i manelistului ca ii va face "gratare" dupa votare.

Parerile persoanelor care au urmarit filmuletul pe Youtube sunt impartite, unii sunt de parere ca atat melodia, interpretarea, cat si candidatul sunt super - "Super Baseeee", in timp ce altii sunt de acord ca Guta este un interpret bun, insa melodia nu i se potriveste presedintelui actual "nici 50%".

Urmareste mai jos clipul pro Basescu

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Guta manea Basescu, #Basescu alegeri prezidentiale 2009, #alegeri prezindetiale 2009, #alegeri prezidentiale Romania , #stiri Traian Basescu