Update - Patapievici: Basescu a primit o caseta cu Geoana facandu-i-se sex oral

Joi, 10 Decembrie 2009, ora 12:40
35234 citiri
Update - Patapievici: Basescu a primit o caseta cu Geoana facandu-i-se sex oral
Foto: erudio.ro

Directorul Institutului Cultural Roman, Horia Roman Patapievici, afirma, intr-un interviu acordat presei spaniole, ca presedintelui Traian Basescu i-a fost oferita o caseta in care Mircea Geoana apare in ipostaze mai mult decat indecente, dar acesta nu a vrut sa o foloseasca in campania electorala.

Pornind de la filmuletul ultramediatizat in care Traian Basescu apare lovind un copil, la un miting electoral, despre care Patapievici afirma ca este "obscen", directorul ICR arunca si "bomba".

"Nu cred ca Basescu a lovit copilul, ci cred ca doar l-a impins. Greseala sa a fost ca nu a negat imediat. A fost un pic ca in cazul lui Bill Clinton, in chestiunea cu sexul oral... Apropo, stiu din surse sigure ca lui Basescu i-a fost oferita o caseta cu Mircea Geoana facandu-i-se sex oral si a refuzat sa o foloseasca impotriva lui. Este un om cinstit, credeti-ma", declara Patapievici, in cadrul unui interviu acordat La Vanguardia.

Traian Basescu a lasat sa se inteleaga la OTV ca detine o caseta compromitatoare despre contracandidatul sau la presedintie, Mircea Geoana. "Discutam dupa alegeri.... Nu, si va pot spune ca am atentionat staff-ul meu ca daca o folosesc, imi retrag candidatura. Luni, eu i-o dau lui Mircea Geoana. Este o problema interna a PSD, ei se filmeaza unii pe altii si se vand mai apoi", a declarat presedintele Traian Basescu vineri, 4 decembrie, la OTV.

Intrebat luni, daca i-a dat caseta liderului PSD, Basescu a raspuns: "Nu s-au anuntat inca rezultatele oficiale".

"Sunt unul dintre intelectualii lui Basescu"

In acelasi interviu in care vorbeste despre existenta unei casete porno in care unul dintre protagonisti este liderul PSD, Patapievici vorbeste si despre oligarhii Romaniei care "desfasoara actiuni urate. "In calitate de intelectual, lupt impotriva lor. De aceea sunt unul dintre intelectualii lui Traian Basescu".

Ulterior, Patapievici sustine ca se opune sa "fie considerat intelectualul cuiva", el este "un intelectual liber", dar il sprijina pe presedinte in lupta sa impotriva oligarhilor.

UPDATE 1: Geoana: Patapievici umbla cu porcarii

Dupa dezvaluirile lui HR Patapievici din presa spaniola referitoare la existenta unei casete in care Mircea Geoana este surprins facand sex oral, liderul PSD i-a dat imediat replica, sustinand ca intreaga poveste este o minciuna si ca seful ICR "umbla cu porcarii".

Intr-o declaratie pentru Gandul, Mircea Geoana a precizat ca informatiile privitoare la o caseta compromitatoare cu el reprezinta "o minciuna sinistra".

Geoana: Patapievici umbla cu porcarii

UPDATE 2: Sever Voinescu: Caseta la care s-a referit Basescu nu e cu Geoana primind sex oral

Staff-ul de campanie al presedintelui Traian Basescu nu a confirmat existenta unei casete in care Mircea Geoana este surprins primind sex oral, asa cum a sustinut directorul ICR, Horia Roman Patapievici.

Deputatul Sever Voinescu, purtator de cuvant al candidatului Traian Basescu, a declarat joi pentru Gandul, ca inregistrarea intrata in posesia presedintelui nu este cea despre care vorbeste Patapievici.

"N-am vazut in viata mea o asemenea caseta. Caseta la care a facut referire presedintele contine altceva si este absolut reala. Nu se refera la dl. Geoana primind sex oral", a precizat Voinescu.

Sever Voinescu: Caseta la care s-a referit Basescu nu e cu Geoana primind sex oral

UPDATE 3: Patapievici face precizari referitoare la caseta cu Mircea Geoana

Horia Roman Patapievici a tinut sa faca unele precizari cu privire la afirmatiile sale preluate de un ziar spaniol referitoare la existenta unei casete in care Mircea Geoana ar fi surprins primind sex oral.

Patapievici subliniaza ca a pomenit de existenta acestei casete, "fara alte referiri, pentru a sublinia diferenta dintre atitudinea adversarilor presedintelui Basescu, care s-au pretat la falsificarea unei casete pentru a-l compromite, si atitudinea presedintelui Basescu insusi".

Patapievici face precizari referitoare la caseta cu Mircea Geoana

M.M. & B.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat marţi, 23 aprilie, că mazilirea doctorului Cârstoiu este blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor...
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
#Geoana sex oral, #Patapievici Geoana sex oral, #Basescu Geoana sex oral , #Mircea Geoana