Antonescu: Croitoru intra in acest joc ca instrument al domnului Basescu

Joi, 15 Octombrie 2009, ora 23:02
2074 citiri
Antonescu: Croitoru intra in acest joc ca instrument al domnului Basescu
Foto: Arhiva

Presedintel PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara, ca Lucian Croitoru, nominalizarea presedintelui Traian Basescu pentru functia de premier al Romaniei, nu are sustinere politica si ca intra in acest joc ca intrument al presedintelui.

"Orice tehnocrat serios ar fi pus problema Domnule presedinte, care este sustinerea de la care pornesc?", a declarat Antonescu la Antena 3, cu privire la faptul ca Lucian Croitoru stie clar ca nu are sustinere politcia.

"Domnul Croitrou nu este, din punct de vedere politic, un personaj. Are un CV asupra caruia nu comentez, este profesional, dar nu cel mai impresionat. Din punct de vedere politic nu exista si nu risca sa se descalifice", a mai spus Antonescu.

Liderul PNL a spus ca nu vrea sa isi dea cu parerea despre persoana lui Lucian Croitoru, insa el si partidul sau nu isi vor schimba punctul de vedere.

"Eu glumesc, rad de cate ori este cazul, dar sunt un om serios si pozitiile mele politice nu se schimba pentru ca as vedea pe cineva la televizor", a spus Antonescu, mentionand ca pe Croitoru l-a vazut doar la televizor.

"Pe domnul Croitoru nu il cunosc si nu vreau sa emit vreo judecata de valoare. Va avea o intalnire cu noi, dar nu dam un concurs, nu facem angajari, deci nu are cum sa ne schimbe parerea", a mai spus Antonescu.

Liderul PNL a spus ca daca Lucian Croitoru sustine ca PSD si PD-L au dat dovada de maturitate politica facand alianta politica, s-a lamurit intr-o anumita privinta.

"Domnul Croitoru a aratat de la inceput ca e altceva decat domnul Iohannis. Ca este om de casa din punct de vedere politic al domnului Basescu", a mai spus Antonescu.

"Ma tem ca presedintele nu va fi capabil de un gest responsabil pana la sfarsitul mandatului sau", a mai spus Antonescu, mentionand ca daca va fi presedinte, Iohannis va fi numit premier.

Nici UDMR nu isi schimba optiunea

In acelasi timp, presedintele executiv al UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca nu vor refuza o eventuala intalnire cu Lucian Croitoru, insa nu isi vor schimba nici ei punctul de vedere.

"In cazul in care domnul Croitoru ne invita, nu vom refuza. Noi am dialogat cu toate partile si vom accepta o intalnire, asa este corect, dar nu inseamna altceva decat ca il ascultam si stam de vorba cu el. Atat si nu mai mult. Orice om responsabil nu refuza o intalnire", a spus Hunor.

Hunor a mai spus ca in jurul primarului Sibiului, Klaus Johanis, se poate forma un Guvern de uniune nationala pentru ca toata lumea are in vedere un interes national, care este stabilitatea nationala pana la alegeri.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Antonescu Croitoru instrumebt Basescu, #Lucian Croitoru desemnare premier , #Crin Antonescu