Basescu: Habar nu am de nimic din viata personala a lui Crin Antonescu (Video)

Duminica, 15 Noiembrie 2009, ora 12:01
5712 citiri
Basescu: Habar nu am de nimic din viata personala a lui Crin Antonescu (Video)
Foto: Gardianul

"Inventati una dintre cele mai mari mizerii. Eu am vorbit despre sotia mea. Nu stiu nimic despre viata lui Crin Antonescu, decat ca s-a recasatorit recent", a replicat duminica, Traian Basescu, la Brasov, jurnalistilor care cereau detalii presedintelui despre afirmatiile facute in confruntarea de la Cluj, de sambata, cu Crin Antonescu.

"Acolo a fost o discutie mult mai serioasa. Cine voia o discutie fabricata, in care sa ne facem ca suntem competenti, greseste. A fost o discutie pe solutii pentru agricultura, pentru educatie, pe care observ ca nu o preia nimeni. In schimb, se inventeaza un atac pe care nu-l stiu. Habar nu am de nimic despre viata lui Crin Antonescu, decat faptul ca s-a recasatorit", a declarat Traian Basescu, duminica, la Brasov.

Precizarea vine dupa ce presa l-a acuzat pe Traian Basescu, sambata, ca l-a atacat murdar pe Crin Antonescu facand referire la sotia acestuia care s-a sinucis cand se afla intr-o faza terminala de cancer ovarian.

"Gresiti in abordarea dumneavoastra si decenta ar trebui sa va spuna ca un barbat care are trei femei in casa le respecta, un barbat caruia nu i s-a intamplat niciun incident dramatic in care sa-si lasa sotia singura sa ajunga in situatii dificile", i-a spus Traian Basescu liderului PNL.

Replica lui Traian Basescu venea dupa ce Crin Antonescu i-a reprosat ca a promovat "femeia obiect, femeia cu succes facil", ceea ce inseamna "o atitudine nepotrivita fata de femei".

"Ati promovat femeia cu succes facil, ati vorbit despre pasarica, ati smuls telefonul unei ziariste, asta inseamna o atitudine gresita fata de femei si n-am promovat modelul femeii care face ca societatea sa creasca, femeia care tine casa, desi aveati modele aproape, dna Basescu, si modelul femeii de succes care castiga admiratie nu prin lucruri vazute, ci care se construiesc. Femeile din Romania nu sunt doar pasarici", a tinut Antonescu sa-i reproseze lui Basescu.

Basescu a raspuns: "Gresiti in abordarea dumneavoastra si decenta ar trebui sa va spuna ca un barbat care are trei femei in casa le respecta, un barbat caruia nu i s-a intamplat niciun incident dramatic in care sa-si lasa sotia singura sa ajunga in situatii dificile. Sa va cereti scuze pentru ce ati spus, pentru mine femeia este mult mai importanta decat orice femeie pentru dvs. Ati jignit femeile".

"Adriana Saftoiu e la dvs., Renate Weber este la dvs., sunt femei promovate de mine in politica. Altceva va infurie, va infurie o femeie care in afara ca este inteligenta este si frumoasa", a continuat Basescu. "Despre cine e vorba?", a intrebat Antonescu. "Despre sotia mea", a replicat Basescu. "Poate ca doamna merita inca un mandat, dvs. nu", nu s-a lasat si Antonescu. "Problema dvs. e ca o sa-l luam impreuna si eu si ea", a conchis Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Traian Basescu Brasov, #Basescu viata personala Antonescu , #Crin Antonescu