Basescu: Multi isi doresc o Romanie destabilizata si au trompete destule prin presa

Marti, 24 Iulie 2012, ora 16:41
2999 citiri
Basescu: Multi isi doresc o Romanie destabilizata si au trompete destule prin presa

Traian Basescu afirma ca Romania va ramane izolata atata timp cat va fi condusa de Crin Antonescu si Victor Ponta, pentru ca acestia au devenit parteneri necredibili pentru liderii Uniunii Europene.

Invitat intr-o emisiune la TV Ziare.com, Traian Basescu a sustinut ca exista persoane interesate ca Romania sa fie un stat destabilizat.

"As vrea sa va imaginati cum ar fi Romania intrata in campanie prezidentiala incepand cu data de 30 iulie pana in septembrie. Cred ca am ajunge cu leul la valori nebanuite, chiar in conditiile in care foarte multi chiar isi doresc o destabilizare a Romaniei si au trompete destule prin presa. (...) Vor o Romanie destabilizata, ei se imbogatesc cand Romania e destabilizata si nu cand institutiile statului roman functioneaza", a declarat presedintele suspendat.

Basescu, la TV Ziare.com: PDL nu va retrage oamenii din sectiile de votare

Urmareste AICI inregistrarea integrala a emisiunii TV Ziare.com cu Traian Basescu

Intrebat de un cititor daca ar fi posibila retragerea Romaniei din Europa si "mutarea ei la Vladivostok", Traian Basescu a raspuns: "Nu cred, dar Romania va ramane izolata atata timp cat este condusa de Crin Antonescu si Victor Ponta pentru ca ei au devenit parteneri necredibili in interiorul UE.

Atata timp cat un popor ii mentine la conducere nimeni nu are nicio ezitare sa izoleze Romania. De altfel, nu numai cursul s-a depreciat ca urmare a actiunii loviturii de stat, dar Romania nu mai primeste niciun euro in acest moment, platile sunt incetate catre Romania si probabil acest lucru nu ne ajuta deloc sa trecem prin perioada economica dificila".

De asemenea, un alt cititor Ziare.com a insistat sa afle daca Romania ar putea fi scoasa din Uniunea Europeana.

"Raspunsul categoric este nu. Problema este cum stai in Uniunea Europeana, izolat sau impreuna cu ceilalti? Pentru ca atunci cand esti izolat nu mai ai nici securitate economica, nici securitate sociala, nici securitate militara", a explicat Traian Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Basescu Romania izolata Ponta, #Basescu Ponta Antonescu necredibili, #Basescu Romania izolata USL , #Crin Antonescu