Inmormantarea Elenei Basescu - Adunare pestrita cu Udrea, Becali si Bercea Mondialu

Miercuri, 06 Octombrie 2010, ora 11:48
6444 citiri

Moartea mamei presedintelui Traian Basescu a adus putina pace pe scena politica, chiar si cei mai aprigi dusmani ingropand securea razboiului cu seful statului si transmitandu-i acestuia "sincere condoleante" si sprijin.

Altii, mai cu frica lui Dumnezeu, s-au dus chiar personal pana la Constanta pentru a depune flori. Este vorba despre europarlamentarul Gigi Becali, care venit cu o coroana de trandafiri galbeni si rosii.

Mama presedintelui Traian Basescu a murit

"Cum sa nu vin la mama presedintelui? In momentele astea se face pace. La tristete si veselie, la inmormantare si la nunta, nu? Sincere condoleante", a spus Becali, citat de Mediafax.

Tot o coroana de trandafiri galbeni a adus si interlopul Bercea Mondialu, cel caruia Mircea Basescu i-a botezat o nepoata.

Si aproape toti membrii guvernelor Boc I, II, III, IV si V s-au imbracat in straie cernite si s-au dus la Catedrala Marinarilor din Constanta, in frunte cu insusi seful Executivului, Emil Boc.

Mama lui Traian Basescu a murit: Puterea si Opozitia au transmis condoleante

De-a dreapta lui sta nimeni alta decat Elena Udrea, urmata de presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase, fostii ministri Radu Berceanu si Adriean Videanu, precum si actualul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, si vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur.

De asemenea, sunt prezenti si Printul Paul de Romania impreuna cu sotia sa, Lia.

Elena Basescu, condusa azi pe ultimul drum

Slujba de inmormantare a inceput miercuri la ora 10:00. Presedintele Basescu, impreuna cu fiica cea mica si sotia lui, au ajuns la biserica la ora 09:00. Fiica cea mare, Ioana, a stat toata noaptea la priveghi impreuna cu fratele sefului statului, Mircea Basescu.

Dupa slujba se va merge la Cimitirul Central din Constanta, un drum de aproximativ 30 minute, unde urmeaza sa fie inmormantata Elena Basescu alaturi de sotul ei, Dumitru.

Elena Basescu, mama presedintelui Traian Basescu, a murit, luni, la Constanta, la varsta de 82 de ani. Ea suferea de Alzheimer, dar si de cancer.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Elena Basescu moarte imormantare, #Traian Basescu moarte mama, #inmormantare participanti Guvern , #deces mama