Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

EBa a facut doua gafe intr-o zi si l-a laudat pe Poponet

Joi, 04 Iunie 2009, ora 08:11
5933 citiri
EBa a facut doua gafe intr-o zi si l-a laudat pe Poponet

Aflata intr-o vizita electorala la Cluj-Napoca, Elena Basescu a mai comis o gafa, confundand Ardealul cu Aradul, greseala pe care insa a corectat-o imediat.

"Nu am un mesaj specific pentru Cluj, eu ma adresez electoratului din toata tara. Ma bucur sa fiu la Cluj, capitala culturala a Aradului... Ardealului, asa cum am fost si in Iasi, capitala culturala a Moldovei", a spus fiica presedintelui, informeaza Cotidianul.

Aceasta s-a declarat suparata ca a fost etichetata drept "agramata" de formatorii de opinie si a refuzat sa raspunda la intrebarile care, in opinia ei, nu o avantajeaza.

Elena Basescu a spus ca are dreptul, ca orice politician vechi, sa nu comenteze, pentru a nu mai "da subiecte" presei pe ultima suta de metri a campaniei.

Pe de alta parte, mezina presedintelui a dezvaluit, la emisiunea Nasul, ca, in familia Basescu, partenerii de dialog ai mamei sale sunt doi papagali, Iaco si Roco, informeaza Click!.

Maria Basescu, prima doamna a tarii, este condamnata sa stea mai mult singura si ca sa aiba cu cine dialoga, presedintele si cele doua fiice, Ioana si Elena, i-au cumparat Mariei Basescu papagali.

"Stii, noi cand am cumparat papagalii acestia ne-am gandit exclusiv la mama. Pentru ca ne gandeam ca toti suntem plecati de acasa, fiecare cu treaba lui, si mama ramanea acasa cu cainii cateodata. Si cu cainii poti sa ai numai monolog, nu poti sa ai dialog. Dar cu papagalii poti sa ai si dialog", a spus Elena Basescu.

In cadrul aceleiasi emisiuni, fiica presedintelui a aparat "gasca de Dorobanti", din care a recunoscut ca si ea face parte din simplul motiv ca locuieste in aceasta zona a Capitalei.

Elena Basescu l-a aparat mai ales pe Poponet, recunoscut pentru relatiile personale cu vedete si conturile mari din banca.

Fiica cea mica a presedintelui a tinut sa-i asigure, la un moment dat, pe eventualii sai alegatori ca "Poponet e un baiat extraordinar daca il cunosti".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Elena Basescu gafa, #EBa Cluj Arad, #EBa Ardeal Arad, #EBa papagali , #Elena Basescu