Sosia lui Basescu, patron de hotel in Grecia

Miercuri, 28 Mai 2008, ora 08:55
10308 citiri
Sosia lui Basescu, patron de hotel in Grecia

Presedintele Traian Basescu are o sosie in insula elena Zakinthos. Amator de sprituri si fumator inrait, Nikos Dracopoulos, manager de hotel, e la fel de popular printre romani ca si Traian Basescu.

Dracopoulos are aceeasi frizura, aceleasi gesturi si acelasi ras, doar ca nu conduce o tara, ci un hotel de patru stele din Zakinthos, una dintre insulele Greciei, informeaza Evenimentul Zilei.

El este o aparitie pentru toti turistii romani care, odata ce ajung aici, se freaca la ochi, se uita in jur dezorientati si se potolesc dupa ce fac o poza cu cel despre care, de la distanta, ai jura ca este Traian Basescu. Mai ales ca nu-i lipsesc din fata spritul si tigara, vicii care nu-i sunt straine nici presedintelui. Dracopoulos are 48 de ani si o experienta de 34 de ani in industria hoteliera.

"Am aflat ca seman cu presedintele Basescu in urma cu doi ani, cand primii turisti romani au ajuns in Zakinthos. Se tot uitau lung la mine si am avut impresia, la inceput, ca e ceva in neregula", povesteste Dracopoulos, care s-a obisnuit deja cu asemanarea.

Sosia greceasca a presedintelui nu l-a vazut niciodata pe Traian Basescu. "O singura data am vazut o poza cu el, dar era mica, in telefonul unui turist", recunoaste Dracopoulos. Grecul are deja o simpatie pentru presedintele Romaniei, dar mai ales pentru tara acestuia.

Asta pentru ca arborele genealogic al familiei il poarta pana la Braila, unde au trait un unchi al tatalui sau si niste verisori. Dracopoulos si-ar dori acum sa-i gaseasca pe urmasii acestora si sa ajunga, intr-o buna zi, la mormantul bunicului, mort in anii 1920 si ingropat undeva in Braila.

"Am impresia ca presedintele vostru trebuie sa fie un om educat, pentru ca aspectul exterior vine din interior. Eu sunt un om bun, iar el seamana cu mine" a mai declarat Nikos Dracopoulos, manager de hotel.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Atenționare de călătorie pentru Grecia. Transportul public, afectat de grevă. Se anunță perturbări majore
Atenționare de călătorie pentru Grecia. Transportul public, afectat de grevă. Se anunță perturbări majore
Atenţionare de călătorie pentru Grecia emisă de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), care anunță că miercuri, 16 aprilie, vor avea loc greve în sectorul transportului public. Conform...
Ce-a putut să găsească în baie patroana unui local proaspăt renovat: ”Ți-era frică să nu fi identificată de barmani?”
Ce-a putut să găsească în baie patroana unui local proaspăt renovat: ”Ți-era frică să nu fi identificată de barmani?”
Proprietara unui local din centrul orașului Cluj-Napoca s-a arătat revoltată pe rețelele sociale de felul în care a găsit toaleta, la numai câteva zile de la renovare. Astfel, conform...
#Basescu, #Grecia, #patron, #hotel, #sosie , #Elena Basescu