Traian Basescu a lipsit de la slujba de pomenire a mamei sale

Sambata, 13 Noiembrie 2010, ora 17:51
3682 citiri

Familia presedintelui Traian Basescu a participat sambata la slujba de pomenire a Elenei Basescu, care a murit in 4 octombrie. La slujba si la masa care a urmat nu a participat si presedintele Basescu.

La mormantul Elenei Basescu au venit Maria Basescu, sotia presedintelui, Ioana si Elena Basescu, cele doua fiice ale cuplului prezidential si Mircea Basescu, fratele presedintelui. Slujba a fost oficiata de IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, potrivit Adevarul.

Traian Basescu a lipsit de la tristul eveniment, fratele sau declarand ca acesta nu vine "din motive obiective". Tot Mircea Basescu a tinut sa infirme zvonurile care au aparut inaintea slujbei si care spuneau ca imediat dupa pomana de 40 de zile, familia prezidentiala urma sa boteze un copil.

"Nimeni din familia mea nu are de gand sa crestineze astazi vreun copil. De cand cu botezul cu Bercea Mondialu, cred ca o sa ma tin departe de astfel de evenimente", a glumit Mircea Basescu.

Masa de pomenire a avut loc la restaurantul Privighetoarea, unde au venit aproximativ 60 de persoane. Intrarea in restaurant a fost pazita de SPP-isti care nu au permis accesul in interior decat cunoscutilor, fostilor vecini si familiei Basescu. Printre cei veniti sa o pomeneasca pe mama presedintelui s-a numarat si maicuta Ioana, cea care a avut grija, in ultimii ani, de Elena Basescu.

Preparatele servite la masa au fost traditionale: ciorba de vacuta cu smantana, sarmale cu mamaliguta, friptura si snitel de pui si porc cu garnitura de cartofi prajiti si salata de castraveti murati, iar ca desert fructe si prajituri cu frisca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Traian Basescu mama, #Traian Basescu pomana, #Elena Basescu pomana , #Elena Basescu
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
si in afara de asta cea mai facut ? nici voi nu sunteti mai breji