Vanghelie: Basescu a intervenit pentru iubitul fiicei sale mai mari

Marti, 08 Decembrie 2009, ora 23:48
11153 citiri
Vanghelie: Basescu a intervenit pentru iubitul fiicei sale mai mari

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a dezvaluit marti seara ca Traian Basescu a intervenit pentru iubitul Ioanei Basescu, Francesco Giovani Mario, dupa ce acesta a fost prins cu un permis fals de conducere.

"Traian Basescu a incercat sa duca aceste lucruri in derizoriu. Am semnatura de la registrul unitatii de procuratura ca s-a intervenit pentru 'ginerele' lui Traian Basescu, ca a condus cu un carnet fals. A fost trimis un director de la Kovesi si am dovada ca Francesco Giovani Mario a fost prins cu un permis de conducere fals", a declarat marti seara liderul PSD Bucuresti la Realitatea Tv.

Marian Vanghelie a vorbit si despre faptul ca exista multe diferente intre el si Elena Udrea, incepand de la faptul ca ea a fost protejata pe cand el a trebuit sa se bata singur in partid ca sa obtina o functie.

"Sunt multe diferente intre mine si doamna Udrea. Ea a fost protejata cuiva, eu a trebuit sa ma bat singur in partid. Elena Udrea a reusit sa parcurga si sa arda toate etapele si in partid si la Guvern, iar eu am pornit de jos", a declarat liderul PSD Bucuresti.

Marian Vanghelie a declarat ca e foarte greu ca cineva sa il ascunda, desi s-a vehiculat ca in timpul campaniei electorale i s-a interzis sa aiba aparitii publice.

"Mircea Geoana a fost ales si este presedintele romanilor. Iar acum el se prezinta ca un intelectual, diplomat si om civilizat. Eu sunt speriat de ceea ce se intampla, e vorba de un principiu. Ce se intampla in Romania daca acesti colegi din PD-L si Traian Basescu incep sa faca presiune prin banii publici si pozitiile pe care le au asupra tuturor institutiilor din Romania", a declarat acesta.

Marian Vanghelie a declarat ca PSD nu a facut turism electoral.

"Ma sperie cifra de un milion de voturi cumparate de PD-L. Eu am fost impotriva sectiilor speciale de votare", a mai declarat liderul social democrat.

Marian Vanghelie sustine ca duminica seara sotul Elenei Udrea, Dorin Cocos, alerga prin Bucuresti dupa voturi.

"Cocos alerga prin Bucuresti dupa voturi asa cum a alergat sa iasa doamna Udrea castigatoare in colegiu. Nu alerga ca postasu, pe formula spusa de Traian Basescu, ci tandem cu sotia", a mai spus social democratul.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Marian Vanghelie ELena Udrea, #diferente mari Vanghelie Udrea , #Elena Basescu