Vanghelie: Basescu mananca multa salata si papadie

Luni, 15 Iunie 2009, ora 13:18
4483 citiri
Vanghelie: Basescu mananca multa salata si papadie

Comentariul cu iz ironic facut de Traian Basescu la adresa ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, prin care spunea ca orice copil poate sa afle de pe Google despre salata si papadie a fost transformat intr-o arma de catre unii lideri PSD.

Marian Vanghelie, presedintele PSD Bucuresti, a declarat luni ca presedintelui ii plac foarte mult legumele, iar din informatiile lui acesta mananca salata si papadie.

"Basescu a adus in discutie prezenta in cadrul programei scolare a studiului papadiei si salatei pentru ca "lui ii plac foarte mult legumele". Cu papadia... Mai mult domnul Basescu cu papadia si cu salata pentru ca dansul.... ii plac foarte mult legumele si am inteles ca mananca papadie si salata", a declarat edilul sectorului cinci la Realitatea Tv.

Marian Vanghelie a mai spus ca prezenta presedintelui la sedinta guvernului de duminica a fost determinata de faptul ca Traian Basescu a vrut sa afle ce a facut "dl. Herodot".

"Presedintele a vrut sa stie intr-adevar ce a facut Herodot, (ministrii, n.red.) au avut o explicatie foarte clara, erau pregatiti pe problema cu Herodot, i-au spus intre ce ani a fost dl. Herodot si s-a clarificat problema", a mai comentat ironic liderul PSD Bucuresti.

Marian Vanghelie nu a ezitat sa o atace si pe Elena Udrea, care a declarat duminica ca PSD ar planui sa iasa de la guvernare.

"Doamna Udrea s-ar putea sa ia masa cu domnul presedinte, sa manance papadie multa si atunci dansa fiind mai anemica de la foarte multa papadie si salata sa nu-si fi dat seama ce a declarat", a adaugat el.

Si Adrian Nastase a declarat luni ca Traian Basescu nu le stie pe toate de la papadii si Herodot pana la problemele legate de sanatate si agricultura.

"Doamna Andronescu, am o rugaminte: sa nu mai treaca un an fara reforma in Educatie. Despre papadie, salata sau Herodot poate afla orice copil care intra pe Google. Hai sa revenim pe o programa adecvata neincarcata si pe cat posibil adaptata economiei romanesti.

Nu mai avem mecanici auto, tinichigii auto, nu mai avem licee de alimentatie. Hai sa facem ospatari si ce ne trebuie. Noi facem filosofi si oameni neincadrabili in campul muncii cu usurinta. Poate revenim la liceele CFR", a fost sfatul presedintelui pentru ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Marian Vanghelie, #Traian Basescu, #mananca salata papadie, #Elena Udrea , #Elena Basescu