Basescu a semnat pentru Udrea in Herastrau: E mai inteligenta. Ponta e Kim Jong Un (Video)

Duminica, 21 Septembrie 2014, ora 14:24
7222 citiri
Basescu a semnat pentru Udrea in Herastrau: E mai inteligenta. Ponta e Kim Jong Un (Video)
Foto: B1 TV

Presedintele Traian Basescu a semnat duminica pe lista de sustinatori ai candidatului PMP la prezidentiale, Elena Udrea. Evenimentul a avut loc in Parcul Herastrau din Bucuresti.

Presedintele a fost asteptat, la intrarea in Parcul Herastrau, de cateva zeci de suporteri ai PMP, imbracati cu tricouri imprimate cu imaginea Elenei Udrea. Cat despre Elena Udrea, aceasta nu a fost prezenta, fiind plecata in tara, pentru diverse activitati.

Traian Basescu a tinut sa specifice ca Elena Udrea nu i-a cerut semnatura, drept pentru care a luat el initiativa.

Cu aceasta ocazie, seful statului a spus despre femeia pe care o sprijina pentru a-i urma la Cotroceni ca este "un om loial obiectivelor ei, dar si apropierii politice de Emil Boc si de mine. N-a basculat in functie de cum i s-a parut ca merg voturile. A ramas unde erau voturi mai putine, dar si-a pastrat punctele de vedere".

Dintre obiectivele Elenei Udrea, Traian Basescu a nominalizat "o justitie independenta", faptul ca aceasta "tine la locurile de munca", spunand: "Am semnat pentru candidatul in care cred".

Presedintele o apreciaza pe Elena Udrea pentru ca nu s-a alaturat ACL, deoarece "nu s-a regasit printre cei care tocmai semnasera pentru suspendarea mea".

Traian Basescu nu a ratat ocazia sa lanseze noi atacuri la adresa premierului Victor Ponta si a ironizat lansarea de sambata a candidaturii acestuia la prezidentiale, despre care a spus ca a semanat cu manifestarile organizate de dictatorul din Coreea de Nord, Kim Jong Un, referinta facuta cu o zi in urma si de Elena Udrea.

"Am vazut la televizor, pentru ca mi-era greu sa urmaresc un asememea eveniment care semana cu ce am vazut pe la Kim Jong-un", a spus presedintele, mentionand ca "Va fi vai de noi cu un presedinte Ponta Kim Jong-un".

Cum se justifica Ponta, asemanat cu Ceausescu: La Sala Palatului isi facea congresele...

"Sa faci de ziua ta o astfel de manifestare...", a exclamat Traian Basescu, mentionand ca actualul premier "si-a pierdut cumpatul".

In acest context, presedintele l-a laudat pe Crin Antonescu - care isi sarbatoreste ziua de nastere chiar duminica -, afirmand ca il felicita ca nu a procedat precum fostul sau aliat, Victor Ponta: "Il felicit pe Crin Antonescu ca nu si-a facut ziua pe stadion".

Ponta, ironizat dupa lansarea cu fast: Marete realizari ii uram tovarasului, iubit conducator si fiu al patriei

"Ponta e un kitch, un fals total: cand il cauti, e masterand la Catania, apoi nu mai este; il cauti doctor, il gasesti cu un plagiat. Tot CV-ul acestui om e un fals", a adaugat Basescu.

De criticile presedintelui nu a scapat nici Klaus Iohannis, care si-a depus sambata, la BEC, candidatura la prezidentiale din partea ACL: "pana mai acum o luna era sustinator al loviturii de stat din vara lui 2012, azi e mare democrat. Mi-e greu sa privesc la solutiile lor si sa am incredere in ei. In Elena Udrea am incredere".

"Cred ca am semnat pentru cine trebuie", a concluzionat Basescu, mentionand ca Elena Udrea "are vointa sa-si joace sansa".

"Orice om are o sansa pana cand se numara voturile", a mai apreciat el. Traian Basescu a comparat-o pe cea pentru care a semnat cu Victor Ponta, specificand ca Elena Udrea e mai inteligenta si mult mai cinstita decat actualul premier.

Traian Basescu l-a sustinut initial pe Cristian Diaconescu, dar cum acesta si-a retras candidatura, a ales sa o sprijine pe Elena Udrea.

Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte de Casație și Justiție a validat, marți, 19 martie, alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei, admițând contestația făcute de cele 3 formațiuni...
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
#Basescu semneaza Udrea prezidentiale, #Basescu semnat lista Udrea, #Basescu lansare Ponta , #Elena Udrea
Comentarii