Basescu, despre noua cerere de arestare a Elenei Udrea: Nu ma simt vizat (Video)

Marti, 20 Octombrie 2015, ora 18:58
5590 citiri
Basescu, despre noua cerere de arestare a Elenei Udrea: Nu ma simt vizat (Video)
Foto: B1TV

Fostul presedinte Traian Basescu nu comenteaza decizia DNA de a intreprinde noi demersuri pentru arestarea Elenei Udrea, dar este convins ca aceasta va avea argumente in fata judecatorului si ca el nu poate fi vizat.

Traian Basescu a fost intrebat de jurnalisti, marti seara, la sediul PMP, cum vede noua solicitare a DNA de arestare a Elenei Udrea.

"O vad ca o cerere si sunt convins ca Elena Udrea va avea argumente in instanta", a raspuns fostul sef al statului.

Intrebat daca se simte vizat de actiunile procurorilor, Traian Basescu a raspuns: "Nu ma simt vizat pentru ca stiu sigur ca in activitatea mea nu au existat ilegalitati".

Traian Basescu a mai afirmat ca nu stie nimic despre tranzactia unei vile, care apare in noul dosar al Elenei Udrea si in legatura cu care ar fi mentionat si numele lui Mircea Basescu, fratele sau.

De asemenea, intrebat daca stie ca Elena Udrea sa fi primit mita pentru a-l sustine pe Bogdan Buzaianu in contractele cu Hidroelectrica, Traian Basescu a dezmintit categoric.

"Nu, si am convingerea ca nu a facut astfel de interventii. In Guvernul Boc a fost o adevarata vanatoare a baietilor destepti (...) Nu l-am vazut niciodata, cred ca l-am vazut in doua fotografii", a declarat Traian Basescu, intrebat fiind daca il cunoaste pe Buzaianu.

Procurorii DNA au cerut, marti, Parlamentului sa incuviinteze arestarea deputatului PMP Elena Udrea. Fostul ministru al Turismului este acuzat, in acest al treilea dosar, de luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani.

Anchetatorii o acuza pe Elena Udrea, printre altele, ca ar fi cerut mita cinci milioane de dolari de la un om de afaceri, pe vremea cand era ministru al Turismului, pentru a interveni in derularea unui contract incheiat intre SC Hidroelectrica SA si o societate comerciala, se arata intr-un comunicat al DNA remis Ziare.com.

Udrea, nou dosar la DNA: Procurorii cer iar arestarea sa pentru o mita de 5 milioane de dolari

Udrea, fata in fata cu arestul: Cererea DNA, dezbatuta de Camera Deputatilor

In replica, Elena Udrea a precizat ca noul dosar al DNA a fost deschis dupa "un nou denunt", precizand ca Ana Maria Topoliceanu "a folosit banii" invocati in dosar - 5 milioane de dolari.

Udrea, dupa noul dosar al DNA: In spatele dosarului e un denunt, Topoliceanu a folosit acesti bani (Video)

"Nu ma mira, am facut o plangere la CSM tocmai pentru ca stiam din vara - oameni din DNA, din SRI au venit si mi-au spus ca e ordin de la sefa DNA ca dna procuror Moraru (Mihaela Moraru Iorga - n.red.) sa-mi faca dosar. Deci nu ma mira ca s-a ajuns aici", a mai comentat fostul candidat la presedintia Romaniei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Basescu Udrea dosar Buzaianu, #Basescu Udrea arestare DNA , #Elena Udrea
Comentarii
Poza copilul
copilul
rank 1
Base catre Nuty -Da-mi 8 milioane E,imprumut,pana maine !
Poza albakazapada
albakazapada
rank 5
E CU MUSCA PE CACIULA