Traian Basescu se face consultant politic

Duminica, 11 Mai 2014, ora 21:09
3891 citiri
Traian Basescu se face consultant politic
Foto: radarmedia.ro

Presedintele Traian Basescu a respins, duminica, ideea ca ar fi facut ceva ilegal atunci cand a purtat tricoul PMP si a aparut alaturi de Elena Udrea in mai multe poze postate pe Facebook. A admis, insa, ca gestul ar putea fi la limita moralitatii.

"Nu e comportamentul tipic al unui presedinte, e iesit din tipare. Dar cand vad cum ajunge PSD la punerea stapanirii pe mecanismele statului, in scopul utilizarii discretionare, trebuie sa fac ceva. Nu pot sta sa privesc cum un partid acapareaza pe zi ce trece toate instrumentele statului", a declarat Traian Basescu intr-un interviu pentru Digi 24, pentru a justifica de ce il ataca pe Victor Ponta, de ce este atat de vocal si de ce ajuta Partidul Miscarea Populara.

Basescu face dezvaluiri: Blaga nu a vrut fuziunea cu PMP. "Atunci, Vasile, du-ti crucea!"

In ceea ce priveste sesizarea premierului Victor Ponta catre CCR in legatura cu aparitia sa pe plaja, in tricoul PMP, Traian Basescu a admis ca gestul nu e foarte moral, dar nici nu este ilegal si s-a aratat sigur ca judecatorii Curtii Constitutionale nu vor avea ce sa-i reproseze.

"Va asigur ca CCR nu va gasi admisibila sesizarea lui Victor Ponta. Nu am emis un act. Sunt poze pe plaja. Pe plaja nu a fost o institutie. Pozele nu au aparut pe contul meu, ci pe al altcuiva", a spus Traian Basescu, marturisind ca s-ar bucura sa ajute orice partid de dreapta, nu numai PMP-ul, dar ca alte partide "nu se bucura" sa fie ajutate de el.

"S-ar bucura Crin Antonescu, Vasile Blaga sau M.R. Ungureanu sa ii sprijin? Singurii care se bucura sunt cei de la PMP", a spus presedintele Romaniei.

Blaga: Basescu incearca sa rupa a doua oara PDL

Despre PMP, presedintele a spus ca il va ajuta dupa terminarea mandatului, urmand sa devina un consilier activ al acestui partid.

"Mi-as dori mult ca PMP sa fie in 2016 un partid nou, care sa se bata pentru alegerile parlamentare si sa obtina 30 de procente. Dupa ce imi termin mandatul o sa fiu un consultant activ, sa ajut acest partid sa isi atinga obiectivele. Ii voi sustine public, le voi transfera experienta mea despre statul roman. E o avere", a incheiat Traian Basescu.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Basescu poze PMP plaja, #Basescu poze plaja moralitate , #Elena Udrea