Basescu l-a sarutat pe Boc pe obraji - final cu melodie de dragoste

Joi, 09 Februarie 2012, ora 20:34
2847 citiri
Basescu l-a sarutat pe Boc pe obraji - final cu melodie de dragoste
Foto: TVR Info

Presedintele Traian Basescu l-a sarutat pe ambii obraji pe fostul premier Emil Boc, la finalul ceremoniei de investire a noului guvern, condus de Mihai Razvan Ungureanu.

Seful statului i-a multumit, in repetate randuri, in discursul sau, fostului sef al Guvernului. La finalul ceremoniei, organizatorii au pus varianta instrumentala a piesei "Nothing's gonna change my love for you" (Nimic nu va schimba dragostea mea pentru tine - n.red.), o indragita melodie de dragoste.

"Inchei multumind inca o data Guvernului Emil Boc, felicitand Guvernul Ungureanu si o spun public - numele viitorului prim ministru fusese demult discutat si cunoscut atat de mine, cat si de Emil Boc. A fost pentru noi o optiune legata de moment, cand putem sa ne asumam acest moment.

Multumesc parlamentarilor majoritatii, cum multumesc parlamentarilor opozitiei, dar cu mentiune pentru parlamentarii care de 3 ani incoace incearca sa explice masurile Guvernului si care uneori sunt dezarmati in fata propriului electorat", a spus Traian Basescu.

Seful statului a tinut si sa mentioneze ca planuise instalarea lui Mihai Razvan Ungureanu mai demult, impreuna cu fostul premier, Emil Boc.

"Inchei multumind inca o data Guvernului Emil Boc, felicitand Guvernul Ungureanu si o spun public - numele viitorului prim ministru fusese demult discutat si cunoscut atat de mine, cat si de Emil Boc. A fost pentru noi o optiune legata de moment, cand putem sa ne asumam acest moment", a afirmat seful statului.

El a spus si ca s-a simtit parte a Guvernului Emil Boc si i-a indemnat pe membrii noului Guvern sa faca apel la medierea lui.

"Vreau sa fac o mentiune, mi-am adus aminte: in perioada cand discutam cu premierul, cu ministrul de Finante sau cu Bogdan Dragoi, au fost momente extrem de dificile. Am avut uneori sentimentul ca sunt parte a acestui Guvern, aveam nevoie de forta politica pentru a depasi momentul. Stiam si nemultumirile din grup si simteam prin toti porii atmosfera extrem de ostila impotriva Guvenrului care ducea o misiune aproape imposibila (...) nimeni nu parea sa sprijine actiunile Guvernului sau sa arate ca le-a inteles.

Vreau sa stiti ca m-am simtit extrem de legat de un Guvern care a avut pe umerii lui asemenea responsabilitati si va asigur ca voi fi alaturi de dumneavoastra si ca voi media orice disputa - apelati la medierea mea de acum inainte", a declarat Traian Basescu, la ceremonia depunerii juramantului.

Ceremonia s-a incheiat fara sampanie, dar, dupa discurs, Traian Basescu i-a strans, in cerc, pe membrii noului si vechiului Guvern in jurul sau si le-a vorbit timp de cateva minute.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#Basescu sarutat Boc obraji, #Basescu Boc guvern Ungureanu , #Emil Boc
Comentarii
Poza Antimoron
Antimoron
rank 5
Toata greata si dispretul pentru Boc-Basescu
Poza Hera
Hera
rank 5
Toata stima si respectul, domnule Emil Boc !