Ziare.com

Becali ii bate pe Basescu si pe Boc la aparitiile televizate

Joi, 23 Iulie 2009, ora 23:02

   

Becali ii bate pe Basescu si pe Boc la aparitiile televizate
Cele mai mediatizate personalitati politice in emisiunile difuzate intre 8 iunie si 7 iulie sunt George Becali, Traian Basescu si Emil Boc,de televiziunile TVR 1, Antena 1, Antena 2, Antena 3, B1 TV, Pro TV, Realitatea TV si OTV.

CNA a monitorizat, in perioada 8 iunie - 7 iulie, emisiunile de stiri si de dezbateri ale principalelor posturi de televiziune pentru a contoriza numarul si durata interventiilor directe ale reprezentantilor partidelor politice in emisiunile de stiri, precum si evidentierea participarii lor in emisiunile de dezbateri, potrivit Mediafax.

In emisiunile de stiri, cele mai mediatizate zece personalitati politice au fost: George Becali (PNG-CD) - 202 interventii, Traian Basescu (presedintele Romaniei) - 105 aparitii, Emil Boc (PD-L) - 80, Ioan Bazac (PSD-PC) -35, Mircea Geoana (PSD-PC) -34, Radu Berceanu (PD-L) - 33, Elena Udrea (PD-L) -19, Ecaterina Andronescu (PSD-PC) - 17, Crin Antonescu (PNL) - 17 si Marian Vanghelie (PSD-PC) - 16.

Insa Emil Boc domina topul celor mai mediatizate personalitati politice, cu 19 prezente, in cazul emisiunilor de dezbatere. Premierul este secondat de Bogdan Olteanu (PNL) - 16 prezente, Madalin Voicu (PSD-PC) - 16, Nicolae Banicioiu (PSD-PC) - 15, Alina Gorghiu (PNL) - 15, Hoara Marcel (PD-L), Marius Necula (PD-L), Codrin Stefanescu (PRM), Mircea Toader (PD-L) si Sever Voinescu (PD-L) - fiecare cu cate 12 prezente.

Emil Boc ocupa primul loc in topul personalitatilor politice cu cele mai multe interventii si la emisiunile de stiri de la posturile de radio (213). Traian Basescu are 143 de interventii, urmat de Marian Sarbu (79), Dan Nica (72) si Mircea Geoana (65).

In urma monitorizarii posturile Antena 3 si Realitatea TV au fost somate public de CNA , pentru dezechilibre mai mari in emisiunile de stiri si dezbateri, in timp ce B1 TV, TVR 1, Antena 2 au primit adrese de atentionare, pentru dezechilibre mai mici.

Totodata, CNA a decis sa someze public Radio Romania Actualitati si Realitatea FM, pentru dezechilibre mari in emisiunile de stiri si dezbateri, si sa atentioneze Europa FM, pentru dezechilibre mai mici in acelasi tip de emisiuni.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 861 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Bravo, Becali !

Felicitari pentru victoria Stelei ! Sper sa ajunga in finala. Iar tu in turul 2 al prezidentialelor.

 

EXPLICATIE

* Dl Buc e bugetar.
* Dl Basescu e bugetar.
Dl Becali e om de afaceri. Plateste si se televizeaza intr-o veselie.
* Ce nu fac modulii pentru bai?

Bine de bugetarii astia !

Merg in veselie de-a lungul si latul tarii pe parale grele din sacul fmi-ului. Becali si-a platit campania pentru europarlamentare, dar multi lingai au facut-o cu spor pe banii bugetului.

Votati pentru ridicarea imunitatii parlamentare a lui Adrian Nastase!

Votati pentru ridicarea imunitatii parlamentare a lui Adrian Nastase!

http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/semneaza_pentru_ridicarea_imunitatii_parlamentare_a_lui_adrian_nastase-p36483052.html?msg_ok=1

Instrument de manipulare si dezinformare

;;In urma monitorizarii posturile Antena 3 si Realitatea TV au fost somate public de CNA , pentru dezechilibre mai mari in emisiunile de stiri si dezbateri.."

Votati pentru ridicarea imunitatii parlamentare a lui Adrian Nastase!

http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/semneaza_pentru_ridicarea_imunitatii_parlamentare_a_lui_adrian_nastase-p36483052.html?msg_ok=1

 

Becali...

PERSONALITATE? POLITICA?
HA!

 

miliardarii de carton au cumparat presa independenta

Iata ca pentru un ban obtinut de la un imbogatit al tranzitiei televiziunile fac publicitate si unui incult, daca trebuie.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor