Basescu a ajuns la Parchetul General - fara declaratii, dar cu huiduieli (Video)

Marti, 24 Martie 2015, ora 14:34
4062 citiri
Basescu a ajuns la Parchetul General - fara declaratii, dar cu huiduieli (Video)
Foto: Digi 24

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns, marti dupa-amiaza, la Parchetul General, unde a fost citat de procurori pentru a da lamuriri in dosarul in care este suspectat ca a santajat-o pe senatoarea Gabriela Firea, incepand cu ora 14:30.

Traian Basescu a fost intampinat de deja obisnuitii protestatari, prezenti si cu alte ocazii la iesirile in public ale fostului presedinte. Acestia l-au huiduit de indata ce a coborat din masina, cu cateva minute inainte de ora programata si i-au striga "La puscarie!".

Traian Basescu, citat marti de procurori pentru a fi audiat in dosarul de santaj

Fostul presedinte s-a intors catre acestia, dar fara a face ulterior declaratii jurnalistilor, asa cum s-a intamplat si saptamana trecuta.

Parchetul General il contrazice pe avocatul lui Firea: Basescu este urmarit penal pentru santaj

Parchetul General: Basescu este urmarit penal pentru santaj

Parchetul General a transmis saptamana trecuta ca se continua urmarirea penala a fostului presedinte Traian Basescu, in dosarul in care acesta este acuzat de santaj de catre Gabriela Firea.

"In cauza constituita ca urmare a plangerii formulate de catre doamna Firea Gabriela, procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica au dispus, prin ordonanta din data de 11 martie 2015, efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de domnul Basescu Traian sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj.

Azi, 18 martie 2015, domnul Basescu Traian s-a prezentat la sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a-i fi adusa la cunostinta invinuirea, context in care aparatorii acestuia au solicitat un termen pentru consultarea dosarului", se arata intr-un comunicat remis la acea data Ziare.com.

Traian Basescu, la Parchetul General - Bolcas: Nu s-a inceput urmarirea penala

Basescu, audiat la Parchetul General: Huiduieli la intrare, urale la iesire - UPDATE

Fostul presedinte s-a prezentat si pe 18 martie la Parchetul General, pentru a fi audiat in acest doasar, si atunci fiind intampinat de aceiasi protestatari, cu acelasi mesaj.

Traian Basescu, pus sub acuzare in dosarul de santaj al Gabrielei Firea

Traian Basescu a fost pus sub acuzare de catre Parchetul General pe 16 martie in dosarul in care este acuzat ca a santajat-o pe Gabriela Firea, iar procurorii au inceput urmarirea penala pentru amenintare, fostul sef de stat avand calitatea de suspect in dosar.

F.N.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Traian Basescu Parchetul General, #Basescu audiat dosar Firea, #Basescu dosar santaj Firea, #Basescu urmarit penal, #Basescu Firea santaj, #Traian Basescu huiduit , #Gabriela Firea