Traian Basescu: Ion Iliescu are refularile lui (Video)

Marti, 25 Noiembrie 2008, ora 15:18
3105 citiri
Traian Basescu: Ion Iliescu are refularile lui (Video)

Traian Basescu a precizat, marti, ca Ion Iliescu are refularile lui, dar el nu isi face nicio vina ca il intereseaza soarta oamenilor si a societatilor din tara a carui presedinte este.

Ion Iliescu a precizat, marti, in ultima conferinta de presa de parlamentar ca Traian Basescu are un discurs amatorist. Iliescu a declarat ca primele impresii produse de declaratiile de luni ale presedintelui Basescu au fost de "improvizatie si diletantism", care demonstreaza foarte clar ca "actualul sef al statului nu intelege esenta si consecintele crizei economice".

"Ion Iliescu are si dansul refularile lui. Orice presedinte trebuie sa stie care este situatia reala, nu de la televizor sau din alta parte. Nu imi fac nicio vina ca m-a interesat soarta oamenilor si a societatilor din tara a carui presedinte sunt", a declarat Basescu.

Seful statului a efectuat marti o vizita la combinatul de otel Mechel, de la Targoviste, pentru a vedea care este situatia de acolo. In cadrul vizitei a discutat cu conducerea combinatului care l-a asigurat ca nu va concedia angajatii. In schimb va recurge la somajul tehnic pentru a putea pastra locurile de munca.

"In acelasi timp constat acelasi set de probleme pe care le au mai toate societatile din Romania aici la Targoviste. Marea problema a finantarii productiei exista si aici deorece bancile sunt retinute in a acorda credite. Mechel Targoviste are nevoie in acest moment de credite de productie", a declarat presedintele.

Traian Basescu a precizat ca nu a vizitat sectiile combinatului pentru a nu fi interpretat ca un gest electoral. :Intrarea in sectii poate fi interpretata ca o campanie electorala si nu vreau sa atrag mania partidelor politice", a mentionat Basescu.

Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat la domiciliu SURSE
Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat la domiciliu SURSE
Petre Roman, fost premier, Gelu Voican Voiculescu şi Virgil Măgureanu, fostul director SRI, au fost citaţi, joi dimineaţa, 25 aprilie, la sediul Parchetului General, unde li se va aduce la...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Traian Basescu, #Ion Iliescu, #refulare, #vina , #Ion Iliescu