Soacra lui Traian Basescu, inmormantata - liderii PDL, prezenti la funeralii

Duminica, 01 Aprilie 2012, ora 15:12
5967 citiri
Soacra lui Traian Basescu, inmormantata - liderii PDL, prezenti la funeralii
Foto: Romania TV

Mai toti fostii si prezentii ministri PDL, dar si alti lideri democrat-liberali au participat la funeraliile soacrei presedintelui Traian Basescu, Aurora Andrusca, care au avut loc duminica in cartierul sucevean Burdujeni sat.

Mama sotiei sefului de stat a murit vineri, la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti. Duminica, aceasta a fost inmormantata la Cimitirul "Eternitatea".

A murit soacra lui Traian Basescu

Femeia, care suferea de mai multi ani de osteoporoza, ea neputandu-se deplasa, conform Romania TV, a lasat in urma un sot de 92 de ani, care a auzit mai tarziu despre moartea ei, rudele temandu-se ca socul aflarii vestii i-ar putea zdruncina sanatatea deja fragila.

PDL, sprijin pentru familia Basescu

Printre actualii sau fostii membri ai Executivului prezenti la funeralii s-au numarat Elena Udrea, Anca Boagiu, Roberta Anastase, Vasile Blaga, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Theodor Baconschi si Alexandru Nazare. Nu a lipsit nici fostul premier Emil Boc.

Oficialii PDL din Bucuresti, printre care si Mircea Toader, Cristian Petrescu, Gabriel Berca, Stelian Fuia, Catalin Baba sau William Branza, au ajuns in Suceava cu avionul, aterizand pe aeroportul din Salcea, fiind ulterior preluati cu un microbuz catre Biserica "Sf. Treime". La funeralii a luat parte inclusiv printesa Lia.

La Suceava au ajuns, cu masinile personale, deputatul Ioan Oltean si ministrul Telecomunicatiilor, Razvan Mustea.

Maria Basescu, sotia presedintelui, si Ioana, fiica cea mare, au stat toata noaptea la priveghi. Insa vizibil zguduita de tragedie a fost fiica cea mica, Elena, surprinsa de fotografii prezenti mereu cu lacrimi in ochi. Presa nu a avut acces in curtea familiei, cerandu-i-se discretie. Familia pezidentiala a ajuns in Suceava de sambata, cu un elicopter.

Si fratele presedintelui, Mircea Basescu, a sosit la Suceava pentru a participa la funeraliile oficiate de 7 preoti, duminica, in jurul orei 10.00.

Praznicul are loc la un restaurant din Suceava, 400 de persoane fiind prezente. Conform Romania TV, a fost nevoie de interventia SPP-istilor, din cauza multimii care dorea sa intre in local.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#soacra Traian Basescu inmormantare, #Aurora Andrusca inmormantare, #funeralii soacra Basescu Suceava , #Maria Basescu