3% din romani cred ca Bodo va face campanie pentru Basescu

Marti, 01 Septembrie 2009, ora 18:53
1830 citiri
3% din romani cred ca Bodo va face campanie pentru Basescu
Foto: blogspot.com

In ciuda faptului ca aproape toti romanii stiu ca presedintele Traian Basescu nu l-a iubit foarte mult pe fostul ginere, Bodo, un sondaj BCS arata ca 3% dintre romani il vad pe acesta facand campanie electorala pentru fostul socru.

2,8% il vad pe Gheorghe Hagi facand campanie alaturi de Traian Basescu, 1,9% pe Florin Piersic. Printre vedetele pe care i-ar vedea romanii alaturi de actualul presedinte se mai numara si Andreea Marin, Ilie Nastase, Nadia Comaneci, Elena Udrea, Irina Loghin, dar si Alina Plugaru, Simona Sensual si altele, potrivit unui sondaj BCS remis Ziare.com.

2,1% dintre repondenti o vad pe Andreea Marina facand campanie alaturi de Crin Antonescu, dar si pe Ilie Nastase, Stefan Banica, Florin Piersic, Gheorghe Hagi, Adrian Mutu, Andreea Esca si altii.

Tot 2,1% cred ca Mircea Geoana va fi ajutat in campanie electorala de Ilie Nastase, 1,7% de Irina Loghin, 1,7% Irina Loghin, dar si de Nadia Comaneci, Luminita Anghel, Maria Ciobanu, Ionut Dolanescu si altii.

In opinia a 2,7% Sorin Oprescu va fi ajutat daca va candida pentru un scaun la Cotroceni de Mihaela Radulescu, 2,6% de Ilie Nastase, urmati de Nadia Comaneci, Corin Chiriac, Oana Zavoranu, Teo Trandafir si altii.

Sondajul a fost realizat pe un esantion de 1.096 persoane in varsta de peste 18 ani, iar esantionul este reprezentativ pentru populatia adulta a Romaniei, cu o eroare de +/-3%.

Vezi sondajul BCS sub foto

Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
Liderul AUR George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției
Liderul AUR George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Traian Basescu, #sondaj BCS, #campanie Bodo, #Mircea Geoana, #Sorin Oprescu , #Mircea Basescu